plaCZEbo Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Ahojte, nedávno jsem si koupil PSP 3004. Chci se zeptat, zda když si koupím hru z PS STORE a pokud se mě třeba vymaže paměťová karta tak si můžu tu koupenou hru znovu bezplatně stáhnout? děkuji, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Ano můžeš, jakmile jednou zakoupíš hru, tak si ji můžeš kdykoliv znovu stáhnout. Ale proč chceš ty hry kupovat, když si můžeš dát CFW a mít všechny hry na jaký si vzpomeneš zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Díky, za info. Nejsi první, který se mě ptá. Nejak se v tom nemůžu zorientovat. Mám firmware 6.60. Pročítal jsem jednotlivé postupy, ale jejich nějak moc. Když to jednou flashnu, musím si pak dávat pozor aby mi to SONY nějak nezabanoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Takže zaprvé se není absolutně čeho bát, s PSP se ti nic nestane a Sony nikdy nic nebanovalo a ani teď nic nebanuje, s CFW se v klidu dostaneš jak na Store, tak klidně můžeš hrát online multiplayer. Nejdříve si downgradni na 6.20 návod zde http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-z-6-60-6-39-na-6-20-i-09g-update-4-9 a potom si tam dej 6.20 PRO B9 Permanent http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-b9-permanent-patch-8-7-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Díky. Já to teda zkusím. Když se neozvu, tak mě to vybuchlo do ksichtu. PS. Měl jsem XBOX nejdříve s flashem a ten mě zabanovaly. Tak jsem koupil nový a hrál jsem jen originály a na XBOXU to mělo své výhody.... takže proto se ptám, protože nemám se SONY vůbec zkušenosti. Tak díky za info ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Ahoj, když budu mít ten downgrade na 6.20 mám pak už pokračovat pospupem "Postup pro 6.20-dočasně, permanentně" ? Je lepší mít ten dočasný nebo permanentní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Perma je Perma xD,takže natvrdo,po vypnutí nemusíš nahazovat CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
plaCZEbo
Ahojte,
nedávno jsem si koupil PSP 3004. Chci se zeptat, zda když si koupím hru z PS STORE a pokud se mě třeba vymaže paměťová karta tak si můžu tu koupenou hru znovu bezplatně stáhnout?
děkuji,
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.