plaCZEbo Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Ahojte, nedávno jsem si koupil PSP 3004. Chci se zeptat, zda když si koupím hru z PS STORE a pokud se mě třeba vymaže paměťová karta tak si můžu tu koupenou hru znovu bezplatně stáhnout? děkuji, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Martin2412 Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Ano můžeš, jakmile jednou zakoupíš hru, tak si ji můžeš kdykoliv znovu stáhnout. Ale proč chceš ty hry kupovat, když si můžeš dát CFW a mít všechny hry na jaký si vzpomeneš zdarma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 plaCZEbo Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 Díky, za info. Nejsi první, který se mě ptá. Nejak se v tom nemůžu zorientovat. Mám firmware 6.60. Pročítal jsem jednotlivé postupy, ale jejich nějak moc. Když to jednou flashnu, musím si pak dávat pozor aby mi to SONY nějak nezabanoval? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Martin2412 Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Takže zaprvé se není absolutně čeho bát, s PSP se ti nic nestane a Sony nikdy nic nebanovalo a ani teď nic nebanuje, s CFW se v klidu dostaneš jak na Store, tak klidně můžeš hrát online multiplayer. Nejdříve si downgradni na 6.20 návod zde http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-z-6-60-6-39-na-6-20-i-09g-update-4-9 a potom si tam dej 6.20 PRO B9 Permanent http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-b9-permanent-patch-8-7-update Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 plaCZEbo Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 Díky. Já to teda zkusím. Když se neozvu, tak mě to vybuchlo do ksichtu. PS. Měl jsem XBOX nejdříve s flashem a ten mě zabanovaly. Tak jsem koupil nový a hrál jsem jen originály a na XBOXU to mělo své výhody.... takže proto se ptám, protože nemám se SONY vůbec zkušenosti. Tak díky za info ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 plaCZEbo Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 Ahoj, když budu mít ten downgrade na 6.20 mám pak už pokračovat pospupem "Postup pro 6.20-dočasně, permanentně" ? Je lepší mít ten dočasný nebo permanentní? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 FxR Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Perma je Perma xD,takže natvrdo,po vypnutí nemusíš nahazovat CFW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
plaCZEbo
Ahojte,
nedávno jsem si koupil PSP 3004. Chci se zeptat, zda když si koupím hru z PS STORE a pokud se mě třeba vymaže paměťová karta tak si můžu tu koupenou hru znovu bezplatně stáhnout?
děkuji,
6 answers to this question
Recommended Posts