Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s CoD: Modern Warfare 2


vlachla

Otázka

Ahoj, dřív jsem normálně CoD:MW2 hrál. Potom jsem si nechal udělat re-flash na LTPlus 1.9 a Dasboard 13599. Po poradě s xmodem který mi to flashnul jsem si našel info co a jak s ochranou AP2.5 Udělal jsem nastavení ABGX které jsem našel tady na foru. Stáhnul nově hru, projel v ABGX a všechno vypadá v pořádku. Vezmu placku, dám do boxu. Po najetí dashe mi to ukáže že tam je CoD:MW2 (né jako dřív že disk nejde načíst). Dám spustit hru a... černá obrazovka, nic se neděje jen disk se točí jako blázen. Dokonce ani nejde vypnout box (musím to udělat dvojím zmáčknutím hlavního knoflíku) Nemáte někdo zkušenost?? Co s tím?? Už mě to stálo 4 dvd a přestává mě bavit to sra*í s tím.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Omlouvám se,to je problém u mě,měl jsem v hlavě,že už jste byl ve vlně 2.0,kluci mají pravdu,v této kombinaci těch 6 her nepůjde.Netušil jsem,že těchto 6 her je tak zásadních,aby byl flash vnímán "naprd",proto nabízím zdarma vrácení origo fw nebo flash na 2.0.Kdyžtak dořešíme po PM.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

já hraju převážně tyto hry (CoD a podobné) takže je to pro mě celkem zásadní. nemyslel jsem to tak že je to úplně k ničemu, samozřejmě ale trochu mě to naštvalo že mi to nejde. určitě se nějak domluvíme ;-) tak jak jsem psal při flashi, byl jsem maximálně spokojený takže nemám problém (jen škoda těch DVD)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu