onefootman Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Spíš by mě zajímalo jaký tam budou vnitřnosti... Jaká gr.karta a jestli uz tam daj konecne poradnou ramku... Těch nesplněných slibů co bylo poslední dobou (ze vsech stran) už bylo dost,... jsem zvedavej s cim vyrukujou,a tvrzení že hry budou vypadat jako avatar mě zatím nechávají chladným.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Jaký tipujete název, XBOX 3 ani X720 to téměř jistě nebude, já bych to viděl spíš na slovní přívlastek. Taky mě napadlo,že by se mohlo změnit komplet označení,přeci bude to další generace tak proč by né?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 ja bych ho pojmenoval Xbox a k tomu nejaky slovo, kterymu by nikdo nerozumnel a dobre by to znelo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 taky by to chtělo hlavně live zadarmo, stejně jako PS3 Network Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 taky by to chtělo hlavně live zadarmo, stejně jako PS3 Network otázka je jestli by úroveň služeb nešla dolu ... ps3 network je gratis,ale jako služba samotná stojí za prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 tak MS chce spojit servery PS3, live a PC dohromady, tak hlavně to jsem zvědavej jak bude šlapat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 tak MS chce spojit servery PS3, live a PC dohromady, tak hlavně to jsem zvědavej jak bude šlapat... PSN a Live dohromady? To asi ne-e......ale spojeni xlivu a wlivu se chysta uz v listopadu.... A za live si rad zaplatim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Live a PSN dohromady?? Pěkně vražedná kombinace :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 nevim proč by měla být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Protože SONY a MS jsou rivalové jak svině a ještě by se měli spojit? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 to mne nezajímá, důležitej je dobrej byznys a z toho by byly prachy jak sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 to mne nezajímá, důležitej je dobrej byznys a z toho by byly prachy jak sviňa hmmm, tak widle jsou od MS, Xlive je od MS, ale vezme do grupy Sony, protoze MS se rád dělí o svoje zisky :D selským rozumem chlape :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 pekna blbost :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 to mne nezajímá, důležitej je dobrej byznys a z toho by byly prachy jak sviňa Tebe to nezajímá ,ale čti jaké nesmysly píšeš :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 co je na tom za dobrej byznys to nevim.... sony a ms jsou konkurence a jen vzájemná rivalita bude hráčům prospěšná... jinak to ani snad nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 tak MS chce spojit servery PS3, live a PC dohromady, tak hlavně to jsem zvědavej jak bude šlapat... Hele a pošli mě odkaz kde si to četl?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 No, že se spojí dvě firmy, které jsou ve vzájemné konkurenci není zase tak neobvyklý jev. Zprávy, nebo lépe řečeno úvahy o možném spojení S+MS opravdu jsou. http://kotaku.com/5821752/why-sony-and-microsoft-teaming-up-on-their-next-console-makes-a-lot-of-sense Neříkám ale, že se jedná o jistotu, stejně tak to není ani v tom článku. Mimochodem, jak přesně je rivalita těchto dvou firem prospěšná pro hráče? Jediné, co to přímo ovlivní je cena konzolí. Zbytek by byl zhruba stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Zajímavý článek ,ale kdyby se spojili tak přecházim na wii :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Zajímavý článek ,ale kdyby se spojili tak přecházim na wii :lol: To by sis pomohl teda... Abys jim drsně ukázal, tka bys přešel na takovej sh*t... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 To by sis pomohl teda... Abys jim drsně ukázal, tka bys přešel na takovej sh*t... Myslel jsem to ironicky ;) , osobně nesnášim PS3 a PSN a to ji mám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 No, že se spojí dvě firmy, které jsou ve vzájemné konkurenci není zase tak neobvyklý jev. Zprávy, nebo lépe řečeno úvahy o možném spojení S+MS opravdu jsou.http://kotaku.com/5821752/why-sony-and-microsoft-teaming-up-on-their-next-console-makes-a-lot-of-sense Neříkám ale, že se jedná o jistotu, stejně tak to není ani v tom článku. Mimochodem, jak přesně je rivalita těchto dvou firem prospěšná pro hráče? Jediné, co to přímo ovlivní je cena konzolí. Zbytek by byl zhruba stejný. Neverim tomu ze se to nekdy spoji, natoz v brzke dobe, tohle je jen dalsi spekulace..... Zdrav konkurence je prohrace prospesna, ale nevadilo by to mit pod jednou strechou, ale oteze by musel prebrat Live :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Kratke info. Xbox 720 bude menší a levnější http://www.zing.cz/novinky/8121/xbox-720-bude-mensi-a-levnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Kdyby měl být nový Xbox ještě větší, než první Xbox 360, tak už by se v něm dalo i bydlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Coz by za ty prachy nebylo od veci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Hmm, nevím. Já nemám moc rád teplo, a víš, jak to dopadlo posledně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.