Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 24, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 (upraveno) Název serveru: Minecraft Triumph CZ/SK server (Dříve známý pod jménem Chcípni! Smíchy MC server či D-world MC server) WWW serveru: http://www.mctriumph.cekuj.net/ | http://www.facebook.com/triumphmc IP serveru: ??????????? Počet slotů: 20 Pouze pro Originál: Ne, můžete se připojit i s warez verzí Whitelist: Není Verze Minecraftu: 1.9.7 Zdravím všechny! Rád bych vás pozval na náš free Minecraft Triumph server, jedoucí vždy na nejaktuálnější verzi Minecraftu! Náš server má historii sahající od dubna předminulého roku, kdy jsme se s bráchou rozhodli rozjet nejmenovaný server - v té době teprve přes Hamachi. To nás bavilo, až jsme jednou přesměrovali porty a od té doby server jel přes veřejnou IP. Za tu dobu se hooodně věcí změnilo, vč. Admin teamu, celé mapy apod. Poté se server rozjel na veřejné IP s názvem Minecraft Triumph, který si ještě určitě mnozí pamatují. Donedávna jel server pod záštitou Facebook stránky "Chcípni! Smíchy". Bohužel se po nedlouhé době stal server neaktivní a téměř upadl. Nyní jsme se ale vrátili ke kořenům, k serveru, kde to všechno začalo - Minecraft Triumph. :) Upraveno Říjen 19, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Nějak nám to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Ajo sakra :D To byla moje chyba, předělával jsem pluginy a pak jsem to zapoměl zapnout, sorry :D Server opět online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Takže aktuální info: Úspěšně jsme přešli na verzi 1.0.0 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 10, 2012 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Kompletní "repasování" serveru! Resp. přepsání tohoto topicu, server jede již docela dobu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Po dlouhé době jsme se vrátili ke kořenům - název je opět Minecraft Triumph server a jedeme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Proběhl update, jedeme na nejnovější verzi Minecraftu - 1.4.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Nejde mi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Mně a dalším hráčům funguje bez problémů, tak to kdyžtak zkus znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 9, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Refresh - server po prázdninové pauze opět jede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Právě jsme updatovali na nejaktuálnější verzi Minecraftu - 1.7.2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.