Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 24, 2011 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2011 (upraveno) Název serveru: Minecraft Triumph CZ/SK server (Dříve známý pod jménem Chcípni! Smíchy MC server či D-world MC server) WWW serveru: http://www.mctriumph.cekuj.net/ | http://www.facebook.com/triumphmc IP serveru: ??????????? Počet slotů: 20 Pouze pro Originál: Ne, můžete se připojit i s warez verzí Whitelist: Není Verze Minecraftu: 1.9.7 Zdravím všechny! Rád bych vás pozval na náš free Minecraft Triumph server, jedoucí vždy na nejaktuálnější verzi Minecraftu! Náš server má historii sahající od dubna předminulého roku, kdy jsme se s bráchou rozhodli rozjet nejmenovaný server - v té době teprve přes Hamachi. To nás bavilo, až jsme jednou přesměrovali porty a od té doby server jel přes veřejnou IP. Za tu dobu se hooodně věcí změnilo, vč. Admin teamu, celé mapy apod. Poté se server rozjel na veřejné IP s názvem Minecraft Triumph, který si ještě určitě mnozí pamatují. Donedávna jel server pod záštitou Facebook stránky "Chcípni! Smíchy". Bohužel se po nedlouhé době stal server neaktivní a téměř upadl. Nyní jsme se ale vrátili ke kořenům, k serveru, kde to všechno začalo - Minecraft Triumph. :) Upraveno Říjen 19, 2014 uživatelem spenat Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2011 Ajo sakra :D To byla moje chyba, předělával jsem pluginy a pak jsem to zapoměl zapnout, sorry :D Server opět online :) Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2011 Takže aktuální info: Úspěšně jsme přešli na verzi 1.0.0 :) Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 10, 2012 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 10, 2012 Kompletní "repasování" serveru! Resp. přepsání tohoto topicu, server jede již docela dobu :D Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2012 Po dlouhé době jsme se vrátili ke kořenům - název je opět Minecraft Triumph server a jedeme! Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2012 Proběhl update, jedeme na nejnovější verzi Minecraftu - 1.4.2 Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2012 Mně a dalším hráčům funguje bez problémů, tak to kdyžtak zkus znova :D Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 9, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2013 Refresh - server po prázdninové pauze opět jede :) Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2013 Právě jsme updatovali na nejaktuálnější verzi Minecraftu - 1.7.2 ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.