cromlik Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Ahoj, chtel jsem se zeptat zda se vyplati koupe PS3 oproti Xboxu. Chci hrat predevsim "zalohovane" hry na HDD. Jsou ke stazeni vsechny tituly, je nejaky problem jako napr. u Xboxu verze flash firmware apod. Z tech prispevku to me neni moc jasne. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 jo, potrebujes starou konzoli - max fw 3.55 a stejne si vetsinu novych her nezahrajes, protoze vyzaduji napr 3.7. Ted se spekuluje o novy verzi flashe, kdy se bude hrat z palenych BR, ale nic neni zatim potvrzeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Asi tak , Pokud se chceš stát pirátem ,tak jdi do Xboxu a pokud chceš být majitelem ,kterého potom můžou Sony soudit, tak jdi do PS3 hhah , Vážně , Ps3 zatím není prolomení aspoň ne na takové úrovní jako Xbox360 . Jenže pokud budeš chtít hrát online ,tak se připrav,že u xboxu360 se postarají ,aby jsi dostal ban A můžeš se rozloučit s hraním online. Samozřejmě to platí i u PS3 ,ale dá se to obejít , na různých fórech jsem četl jak na to ! A jak tu říká k4relB přijde nová verze ,která umožní pálené hry a pochopitelně i přenést hru na hdd ,.... Být tebou ,tak ještě počkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Asi tak , Pokud se chceš stát pirátem ,tak jdi do Xboxu a pokud chceš být majitelem ,kterého potom můžou Sony soudit, tak jdi do PS3 hhah , Vážně , Ps3 zatím není prolomení aspoň ne na takové úrovní jako Xbox360 . Jenže pokud budeš chtít hrát online ,tak se připrav,že u xboxu360 se postarají ,aby jsi dostal ban A můžeš se rozloučit s hraním online. Samozřejmě to platí i u PS3 ,ale dá se to obejít , na různých fórech jsem četl jak na to ! A jak tu říká k4relB přijde nová verze ,která umožní pálené hry a pochopitelně i přenést hru na hdd ,.... Být tebou ,tak ještě počkám Tak tomu hovorím skvelá odpoveď!!! Myslené ironicky. Nebolo jednoduchšie napísať, že používanie a obchádzanie ochrany a práv bla.bla.bla. je tresné a postihované podľa zákona či už používaš xbox alebo ps3? Rovnaké následky nesieš pri oboch výrobcoch. Myslím, že Sony to má veľmi dobre ošetrené a samotná ochrana aj keď bola prelomená je zatiaľ stále dostatočná. Nové hry si nezahraješ, ale niekomu stačia aj staré a zabaví sa. To isté platí pri hraní online. Pri ps3 server zistí tvoj firmware a pokiaľ máš CFW3.55 tak ti pošlú na tvoj mail oznámenie aby si použil aktuálny. Keď to neurobíš dostaneš BAN na konzolu a už si ani neškrtneš. Obchádzanie cez rôzne srágoroviny je len dočasné a mnohých prípadoch to nepomáha. Môj názor je ten, že ps3 na miesto xboxu nemusíš čipovať aby si hrál stiahnuté hry a preto je viac vyhovujúci v tomto smere. Z jednou vecou musím súhlasiť a to, že treba vyčkať. Pripravuje sa custom firmware ktorý umožní toho o veľa viac ako ten dnešný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Přesně jak je tu psáno . máš pravdu. Já jsem takové dilema neměl, prostě jsem šel koupit x360 ,protože ještě nebyla v prodeji Ps3 .tak jsem to měl snazší . X360 jsem používal cca 1 a něco ,potom jsem zavítal do Anglického krámku Game,kde jsem koupil PS3 . Takže , tím chci říct, že nejlepší volba je mí doma obě dvě konzole! A to proto ,že nemusíš kupovat hry na x360 ,stejně tu většinou hry vycházejí jako multi , potom jedině ,když chceš něco hrát online,tak sáhneš do kapsy a koupíš to na PS3 ,kde to je legálně a nemusíš se bát! = Já to mám tak,že sportovní hry hraji na PS3 a ještě BW3 . A ostatní hry ? Však už si to domyslíš ,,hahahha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.