jakubgaluszka Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Takže to že bude ,ví asi každý kdy se ale pořádně neví , ale co se ví...je že 2.11.11 bude první trailer. http://www.rockstargames.com/ Pokusím se sem přidávat všechny média/odkazy na ně co budou. TENTO TOPIC SLOUŽÍ K POSTOVÁNÍ VIDEÍ,NÁZORŮ A DISKUZI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 K mým názorům si myslím že to bde zase na ''gangsta'' styl podle toho loga V s ''five'' připomíná mi to san andreas fonty atd... SA v novém by určitě bodlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Sakra na ohlaseni cekam uz dlouho a ikdyz se bojim, ze to bude spis SA, radsi bych smer, kterym se ubral GTA IV, ketere me strane bavilo... Jinak ten font toho V mi pripomina dalorovou bankovku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Jj ta zelená...něco to bude značit :)...jinak mě gta IV také bavilo ale chyběl mi tam ten venkov ty 'záhady'' atd...obě/všechny gta mě nesmírně bavili a dohrál jsem každé minimálně 2x jenže u SA jsem strávil 100+hodin a u IV 50cca (jedno dohrání) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 SA bylo lepsi na vyblbnuti, ale jako celek a hra e mi vic libilo GTA IV, priklon k realite a skvery rozmachli pribeh, navic niko byl oproti CJovi strasny sympatak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 No já osobně bych uvítal více stylu GTA3. To mi bodlo nejvíce. A pak GTA Liberty City Stories. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Ke GTA III jsem se porad nedostal na to jsem moc mlady :) (Ikdyz jednicku a dvojku jsem hral :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Na první trailer se moc těším,uvítal bych vylepšené SA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 já bych taky uvítal něco ve stylu San Andreas (akční zábava) než gta IV (temný thriller). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Pod slovem temny si predstavim neco jineho.....tohle bylo realnejsi, lehce vaznejsi ale porad plne cerneho humoru, samozrejme chapu ze to nekomu sedlo min nez SA, obecne mam za to, ze hodne fandu SA bylo tou "vaznosti" GTA IV dost rozladeno, ja jsem byl bnastesti ten druhy extrapol :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Podle toho loga to opravdu vypada zase neco jako gangsta styl jako byl v SA. Me se SA hodne libilo, ale spise bych uvital uhlazenejsi gangstery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Hlavne at je hlavni hrdina sympatak jako Niko a ne takova nevyrazna postava jako CJ, celkove mi sedli vic postavy z GTA IV presne mi sedli k atmosfere GTA, ikdyz v SE taky byla nektere dobre postavy, kazdopadne jestli byly ty zpravy o postavach z GTA 5 pravdive, mohlo by to byt zajimave... Sakra jak ja jsem na to ohlaseni zvedavej, hlavne me zajima, kdo a kde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 tohle je na wikipedii pod 5 dolarovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 GTA se bude odehrávat v L.A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Já bych uvítal styl SA , mě na tom bavilo si jentak jezdit po venkově a ta svoboda, IV mě taky bavilo ale prostě bych vzal IV a dál to do mapy SA :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Já bych to zas bral ve stylu Vice City, to pro mě bylo úplně nejlepší! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 čtyřka kdyby byla expandovana o moznosti a byla furt se stejnym enginem by stačilo. (jen nejak toho hrace ukovat protoze ja to ani na xboxu ani na ps3 nedohral nikdy me to nebavilo az do konce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Já bych uvítal styl SA , mě na tom bavilo si jentak jezdit po venkově a ta svoboda, IV mě taky bavilo ale prostě bych vzal IV a dál to do mapy SA :D To bude do vanoc hotový,SA na enginu GTA IV,už se dá stahnout beta,ale nevim kde (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Naznačuje to něco,co se zaobírá penězi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Pečlivě hlídám vsechny webovky,jestli nejsou nějaké nové informace :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Naznačuje to něco,co se zaobírá penězi. Nechci být zlý ale...*blik*...každý GTA je o tom že se proměnuješ ze socky v boháče :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 No jsem zvedavej co se mysli temi zvestmi a L.A....... Jestli cely san anderas nebo jen Los Santos.......Kdlidne at daj neco noveho, ale po Liberty City se mi bude styskat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 GTA je hra která by dle mě neměla být jen ve městě...jistě dřív to nikomu nevadilo ,jenže SA přišlo s průlomem a novými možnostmi...jenže pak zas uzavřeli IV odebrali možnosti prdli vás do jednoho města a konec...škoda proto právě doufám že to teď navedou zpět na koleje SA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Ja myslim, ze jedno dobre udelany mesto staci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 no kdyz se muzes projet treba jako po strednich cechach (oblast 50km od mesta) tak to bych bral hned ♥ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.