Slyrapjack Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Úplně souhlasím rokymzz, a taky jsem četl nějaké novinky o GTA V, a tam se nikde nepíše že tam nebude LV a SF, navíc v traileru bylo ukázáno jen LS. Takže doufám a budu doufat než to RG vyvrátí že tam bude celé Sanko nějak uprávené a hlavně zvětšené!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Zajimavej pristup......kazdopadne myslim ze jedno velke mesto stacilo. LC mi stacilo a verim ze i L.S. bude, ale doufam ze bude vetsin nez v SA..... Tak víš co, Liberty City aka New York City je rozdēleno na 4 hl. části - Manhattan, Kings aka Brooklyn, Bronx, Queens Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 SA a jeste zvetsene? To uz chces asi fakt moc, bud rad za zvetsene L.S. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 SA bylo velké dostatečnē. Já bych ho chtēl taky celé, né vētší - ale dost překopané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Pro mě ani nebylo velké :D, ale je to můj názor. Bude mi stačit to Překopání jak řiká rocky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Nejvetsi neRPG mapa co jsem kdy videl...ale je to dlouho co jsem to hral, tak nevim jestli treba JC2 nebylo vetsi, ikdyz to uz je zas jina pohadka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ano,všichni co tu píšeme jsme si zvykli na L.A a pořád to bude náš domov :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Och ja už chi nějaké to gameplay videjko :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Já se spíš těším až se mi to dostane do rukou. Ale objevili se drby, že to má vyjít o něco později než ostatní verze, na PSV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Slyra jde PS3 flash?Jako aby nemusel kupovat hry originálky na PS3 ale šlo by to hrát přes multi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Koho to zajima na PSV, ja to budu protacet v xku a uz se nemuzu dockat...... Po SSX zatim nejocekavanejsi hra 2012 (i pred ME3 :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 :D podle tebe by nebylo super doma hrát GTA V např: na ps3 a pak si nakopírovat uložené pozice a pokračovat v hraní GTA V na cestách?? A ano jde DropTheBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 :D podle tebe by nebylo super doma hrát GTA V např: na ps3 a pak si nakopírovat uložené pozice a pokračovat v hraní GTA V na cestách?? A ano jde DropTheBomb Pro mě ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Pro me taky ne....za tu cenu urcite ne a radsi si pockam domu a zahraju si to na velke obrazovce v pohodli me mekoucke sedacky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 A asi nebudeš ani jedinej, ale přece jenom na PSV(stejně na to první CFW bude tak do 3 měsíců od vydání) se těším a bude mi celkem jedno jestli vyjde GTA V na PSV, já si to zahraji na PS3 nebo Notebooku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Rychlejsi to budes mit na PS3, buh vi kdy zas bude PC verze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Pokud vůbec :D to by je ale asi PC fanboyové roztrhali Já doufám že X360 verze nebude zas omezovat velikost města (na všech ostatních platformách) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 To asi bude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Já bych napařil povinnou instalaci na všechny platformy a na nějaký xkaře s bez disku/s malym diskem se prostě vysrat. Stejně je to minorita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Njn, co nadelas, microsoft to tam driv nestrkal a ikdyz dnes skoro kazdy HDD ma, tak jsou porad lidi kteri ne a tem nemuzes rict, hele chces si to zahrat? - tak si kup hdd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Prosim vás, takové BF mapy jsou zmenšené ale GTA? O tom silně pochybuju, to nám Rockstar nemůže udělat ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Tak "zmensene", tim se nemysli male, ale kvuli schopnostem xboxu omezenu, uz tak to kolikrat xbox nestihal, pamatuju si, kdyz jsem to rozjel hodne rychle v algonquinu, docitali se textury tak pomalu, ze jsem pak jezdil jen po placce s osklivejma krychlickama (kdyz to nebylo nainstalovany samozrejme).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Tjn, ale že by byla omezená, zmenšená oproti PC verzi? To ne. GTA už je myslim od takového GTA III hlavně konzolovka, takže by to opravdu hodně lidí naštvalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Tjn, ale že by byla omezená, zmenšená oproti PC verzi? To ne. GTA už je myslim od takového GTA III hlavně konzolovka, takže by to opravdu hodně lidí naštvalo.. Zmenšená sem myslel tak že by byla větší kdyby GTA nevycházelo na X360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ne omezena vuci PC verzi, ale naopak ze se budou vsichni muset ridit podle xbox, takze to bude pro vsechny omezeny stejne (coz je mozna duvod proc se nedockame celeho SA v takovych krasnych detailech jake jsme videli v traileru)... Jinak jsem dost zvedavy na soundtrack, to je ma oblibena cast GTA.....dodnes posloucham K-DST z SA..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.