rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Jooo ahaaaa, tak to souhlasím, jinak xbox je asi úplně nejhlavnější GTA platformou ne? Soudím dle GTA IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 To nevím, asi chtěli defaultně tvořit na tu "nejslabší" platformu a pak optimalizovat na ty silnější. Je to jednodušší než naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ale pravda je ze xbox byl vicemene hlavni platforma pro GTA IV, protoze mcrosoft dost solil, viz. exluzivni DLC..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 no GTA IV možná, ale celá GTA série byla vždycky playstationovskou exkluzivitou. od GTA 3 až po San Andreas to tam vycházelo o půl roku dřív a prodalo se tam toho desítky milionů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 no GTA IV možná, ale celá GTA série byla vždycky playstationovskou exkluzivitou. od GTA 3 až po San Andreas to tam vycházelo o půl roku dřív a prodalo se tam toho desítky milionů. jn to byly časy,když se vsichni točili kolem PS2 ,ted tomu tak není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 No já jsem xboxař nějak od roku 2006 nebo 2007 a PS3 mám od poloviny 2009. Konzole jakože PS2 generace a starší nemam, takže já nemůžu nic říkat, ale myslím že SAnko bylo nejhranější na PC, kvůli SA-MP a MTA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-lan!na Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 nejhranější x nejprodávanější co myslíš že tvůrce/vydavatele víc zajímá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Rozloha GTA V bude dva a půl krát větší než v Red Dead Redemption: http://multi.systemlink.me/2011/11/rumour-gta-v-is-almost-2-and-half-times.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Čím větší mapa tím víc bugů. SA mělo tak optimální mapu tohle už bude přehnané .. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 To mi prijde dost, mapo RDR byla dost velka........ Jak si to vede v porovnani s SA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 No RDR má o trošku větší mapu než SA .. teda podle mě .. už jsem dlouho nehral SA a tak si nejsem jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Jestli jo, tak je to opravdu blbabol az na pudu, obvzlast kdyz ma ve hre (zatim podle dostupnych informaci) jen LoS Santos s prilehlym okolim......tezko si pak umim predstavit ze by to bylo treba trikrat vetsi jak SA.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 2,5x větší než RDR??? A jaký to bude mít HDD požadavky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Ty to kvuli xboxu nemuzu mit zadny :) (samozrejme u PS3 zase bude nejaka instalace).... Jinak je to jen fama a prijde mi to dost pritazene za vlasy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 2.5x větší mapa to je nesmysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Asi tak, pri urovni detailu jakymi disponuje trailer tomu nechci verit......uz v RDR byla velka mapa, jenze tam to byla vicemene sama plan, pisek a flora, tohle bude trosku narocnejsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Tvl, už RDR a SA mapa byla "gigantická" a zvlášt když v GTA 5 bude asi jen tohle jedno velké město + okolí, tak to není možné aby to bylo 2.5x větší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Ja jsem hlavne na odkazu nevycetl, z ceho to vubec pochazi, a uz samotny napis pred nadpise RUMOUR mluvi za vsechno :) Tohle si zas nekdo vymyslel......Jinak doufam, ze se vreti stanice z SA....jak to bylo treba u takove 3 a 4? Byly v LC stejne radiove stanice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Tvl taky se těším na soundtrack, zajímá mě co tam nacpou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Hlavne at je tam K-DST, stejne to (mimo KRose) bylo jediny co jsem poslouchal a ze to byly pecky.... Jinak tady k porovnani GTA IV teaser.... Myslim ze se povedl mnohem vic, napad je super a hlavne alespon predstavil postavu....a tu hudba? Epicka, jeste ted si pamatuju, jak ma hrala v destivem pocasi v pochmurne nalade pri jizde k finalni misi GTA IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Heh jestli to bude 2.5 krát větší než RDR tak to bude maso,protože RDR je větší než celé SA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 no mohli by tam spis pridat podporu vlastnich mp3 jako radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 To bude asi těžko, přibližně 1 ku 1 k mapě z RDR je podle mě reálné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 To bude asi těžko, přibližně 1 ku 1 k mapě z RDR je podle mě reálné.... To ty nemůžeš vědět,ještě ty hory,poušt a vinice k tomu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Mapa z RDR byla na hraně výkonu konzolí (především teda obsahu DVD), GTA IV to samé, pokud nebude na X360 povinná instalace tak nazdar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.