rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 No, akorát to bude zase trvat rok - dva po vydání GTA 5 než vyjde GTA-V:MP pokud vůbec vyjde, pač v normál multáku tolik možností a modu nebude, však se koukni na servery pro SA:MP jako je Valka Gangu 5, WTLS a tak, to už se nikdy nevrátí :(. Jinak, už předem mi řekni na co si to hodláš koupit? Já kvuli tomu kdy to vyjde hned na Xbox, ale později, jestli bude GTA-V:MP (nebo něco jako je SA:MP) tak i na PC... Ještě bych se zeptal, nějak na to mam náladu, nešel by někdo z X360 zablbnout na GTA 4? Ale jen datadisky, normal hru nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 No, akorát to bude zase trvat rok - dva po vydání GTA 5 než vyjde GTA-V:MP pokud vůbec vyjde, pač v normál multáku tolik možností a modu nebude, však se koukni na servery pro SA:MP jako je Valka Gangu 5, WTLS a tak, to už se nikdy nevrátí :(.Jinak, už předem mi řekni na co si to hodláš koupit? Já kvuli tomu kdy to vyjde hned na Xbox, ale později, jestli bude GTA-V:MP (nebo něco jako je SA:MP) tak i na PC... Ještě bych se zeptal, nějak na to mam náladu, nešel by někdo z X360 zablbnout na GTA 4? Ale jen datadisky, normal hru nemam. Heh,MP je ohlášen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 rockyzz : Skoda ze nemas GTA IV DLC na PS3 :) Hledam nejaky Cz hrace ve free romu je sranda zabijet tloustiky v MC donaldu nebo co to je :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 YaKuZa lol, já mam GTA 4 originálku na PC + PS3 a na X360 mám GTA: Episodes From Liberty City (2 dlc). Jinak mendlíku, ano mp je ohlášen ale to je officíální MP rovnou ve hře, já mluvím o MP jako bylo u San Andreas který vytvořily nějací normální lidé/modeři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 No, akorát to bude zase trvat rok - dva po vydání GTA 5 než vyjde GTA-V:MP pokud vůbec vyjde, pač v normál multáku tolik možností a modu nebude, však se koukni na servery pro SA:MP jako je Valka Gangu 5, WTLS a tak, to už se nikdy nevrátí :(.Jinak, už předem mi řekni na co si to hodláš koupit? Já kvuli tomu kdy to vyjde hned na Xbox, ale později, jestli bude GTA-V:MP (nebo něco jako je SA:MP) tak i na PC... Ještě bych se zeptal, nějak na to mam náladu, nešel by někdo z X360 zablbnout na GTA 4? Ale jen datadisky, normal hru nemam. Mám GTA:EFLC takže někdy mužem dat,vlezem do helikoptery a začnem to tam kosit :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 To není zábava kámo :D To je jen zabíjení, já mluvím třeba o seskokách padákem nebo že na sebe naházíme bomby a poletíme!!!! :D Jinak, dneska máš čas? Že by jsme třeba za hodku zahráli, mam na to furt větší a větší chut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 No me to vzdy bavi jezdit motorkou do toho shopu a vsechny tam postriler a pak udelat nejakej atentat v letadle :lol: Skoda ze to nemate na PS3 to EFLC :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Heh, já jsem dělal "teroristický" útoky v SA:MP, ze shamalem, at-400 a andromedou (letadla), vždy si stoupli lidi zase na to letadlo, z rpg a dělávali jsme nálety na části měst jako SF ammo, wang cars atd, tam bývá v SAMP hodně lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Heh, já jsem dělal "teroristický" útoky v SA:MP, ze shamalem, at-400 a andromedou (letadla), vždy si stoupli lidi zase na to letadlo, z rpg a dělávali jsme nálety na části měst jako SF ammo, wang cars atd, tam bývá v SAMP hodně lidí. To my skáčem s padákem,střílíme po sobě a takové hlouposti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 http://www.zing.cz/special/608/gta-v-pikantni-detaily-nova-fakta:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Pecka!! Tvl, 30 minut se koukat na GTA V, jak úžasné - já už chci takyyyyyy!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Pecka!! Tvl, 30 minut se koukat na GTA V, jak úžasné - já už chci takyyyyyy!! Ty vole víš co to,když trvá přeject 15minut celé Los Santos reálného času? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ty vole víš co to,když trvá přeject 15minut celé Los Santos reálného času? zatím 15min. zatím, ber to s odstupem takže LS můžeš pak přejet klidně za 13 nebo 18 min. z východu na západ(soudím podle mapy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 zajímavé Koukal na hru 30 minut, z toho 15 minut jeli na venkov. Takže koukal na hraní 15 minut a z toho se dozvědel o hře tolik informací jak kdyby ji hrál týden ... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Dobře,beru...ale to že je to nevětší vyvíjená hra od Rockstaru snad něco nasvědčuje,ne?Toto potvrzené je... Nejvetsi projnekt, coz nemusi odrazet velikost sveta ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Nejvetsi projnekt, coz nemusi odrazet velikost sveta ;) Má to být i největší herní prostředí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Tvl 15 minut projet městem od "začátku" do "konce", to je trošku přehnaný ne? To ani nikdy neproskoumám všechny lokace, abych řekl pravdu tak mě i docela mrzí že to bude takhle velký, San Andreas či GTA 4 mapka byla dostačující. Ale stejně mě to neodradí, to snad nikoho - ne ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Mě upřímně velikost mapy nezajímá, podle mě je mnohem důležitější aby byla celá mapa dobře v příběhu využitá (narozdíl třeba od Mafie II), ale o to u Rockstaru strach nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Proboha Mafia 2 to bylo hrozný furt někam jezdit, to byli ty nejnudnější části hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Tvl 15 minut projet městem od "začátku" do "konce", to je trošku přehnaný ne? To ani nikdy neproskoumám všechny lokace, abych řekl pravdu tak mě i docela mrzí že to bude takhle velký, San Andreas či GTA 4 mapka byla dostačující. Ale stejně mě to neodradí, to snad nikoho - ne ? :) A to počítej jen město né okolí :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Tvl neuvěřitelný, že to je tak velký... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ty vole ale těším se na letadlo a skákání s padákem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Má to být i největší herní prostředí ;) A tos prosim te vycetl jde.....nekde mezi tema famama? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 A tos prosim te vycetl jde.....nekde mezi tema famama? :) za 1)nauč se psát :lol: EDIT: stejně to tak vypada,že to bude nejvetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Jediné oficiální vyjádření od R* je toto: http://www.rockstargames.com/newswire/article/19471/grand-theft-auto-v-official-announcement.html Vše ostatní jsou jen fámy a dohady 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.