Rest Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Ale kdo je myslím výhodnější ,kdo spíš odhlasoval na youtube jednoho z nich ..Nevím prostě koho. Já taky nevěděl , prostě si řekni , kdo je ti sympatičtější a ser na přínos a užitek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Jn,A ted ta mise mám na výběr mám na mapě na výběr obrázek dolaru myslím tohle $ a nebo červený panáček.I mam znova dělat pro Dimitru,a nebo svatba Roman.Volal mi Roman že se bude ženit,a pak mi řekl i nechci dělat kšeft pro Demitru.Řekni co je výhodnější,a co mám dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Tohle budu trochu spoiler, takže pokud nechceš, tak nečti ALE! Když si vybereš DEAL = přijedou na svatbu Romana a zabijou ho. Když si vybereš REVENGE = přijedou na svatbu Romana a zabijou jeho nevěstu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Poslední téma pak se už budu věnovat GTA V,rockyzz co mám dát? Co je výhodnější,a na youtube spíš dali jedno z nich na co mám jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Ach jo... Jde ti v té hře jen o peníze? Prostě hraj, není to o tom aby jsi se furt ptal co je výhodnější, prostě umře roman nebo ta jeho "holka", vyber si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 co si pamatuju, tak neumře Romanova holka, ale Nickova (Packieho sestra tuším). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Jojo máš pravdu, spletl jsem si to, jmenuje se Kate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Jinak ty konce jsou vicemene stejne, jeden z nich (myslim ze ten kde zabiji Romana, ale uz nevim ktery to je) je trosku delsi a hrajesli to na PC tak i kurevsky tezsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Sorry jsem to měl okopirované nechtěně :D dávno jsem se už rozhodl.:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 No super, hele rozmýšlej se nad tim klidně den-dva, proboha je to jen hra tak si prostě vyber a jeď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Tvl tvy problemy bych chtel mit, proste nekoho vyber a smytec, konce jsou skoro stejny.....jestli mas takove dilema, projed si to jak ja dvakrat a mas vystarano ;) EDIT: Rocky byl rychlejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 DesMond ty si nechal zabít Kate? Jen se ptám ,já už sem se rozhodl dávno.Jen jsem tu zprávu měl označenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Ja jsem nevedel, co se tou kterou volbou stane, ale myslim, ze jsem si prvne zvolil to, kde umre Kate, ale hral jsem oba konce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Tomu bych i věřil...vypadá to dost dobře a mapa je celkem veliká... http://www.gta.cz/gta5/novinka/leak-mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Ty fotky mi přijdou reálné, ta mapa nevim nevim no, ale bylo by to super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 K GTA Five - Pro mě další "Plus" proč si koupit já mám koupit Xbox za 4500 až 5000 kč (Jasper z bazaru) místo toho abych narval Upgrade do PC za 10000 kč a více. K Mapě - Vypadá divně,myslím A DOUFÁM že jde o Fake,protože vůbec nepoznávám městečka,moje milované BlueBerry s farmou xD,mapa se vůbec neshoduje s San Andreas,např. Mt.Chiliad nahoř místo nalevo? A dále,co je ten ostrov? A že má ýt mapa větší než LC? Vždyť to je nějaký celý divný,snad to je Fake ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 K GTA Five - Pro mě další "Plus" proč si koupit já mám koupit Xbox za 4500 až 5000 kč (Jasper z bazaru) místo toho abych narval Upgrade do PC za 10000 kč a více.K Mapě - Vypadá divně,myslím A DOUFÁM že jde o Fake,protože vůbec nepoznávám městečka,moje milované BlueBerry s farmou xD,mapa se vůbec neshoduje s San Andreas,např. Mt.Chiliad nahoř místo nalevo? A dále,co je ten ostrov? A že má ýt mapa větší než LC? Vždyť to je nějaký celý divný,snad to je Fake ! To si děláš srandu?To není remake San Andreas.V GTA 3 taky nebyla stejná mapa jako je v GTA IV.Však tam má být jen obrovské Los Santos bez San Fierra a Las Venturas. Všichni čekají na fota mapy a ty si myslíš že je to SA mapa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 To vim,samozřejmě že tam bude jen LS,ale vyrazilo mě to dech,a navíc jsem byl taky rozespalej takže mě neber vážně xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 To vim,samozřejmě že tam bude jen LS,ale vyrazilo mě to dech,a navíc jsem byl taky rozespalej takže mě neber vážně xD Ty si teď vstával?:lol: Tohle mě tolik nezajímá ale i tak http://www.gta.cz/gta5/novinka/prvni-z-daberu-prozrazen Vypadá tak trochu jako z traileru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Bloody, to o tom Ned Lukovi víme už nějakou dobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Bloody, to o tom Ned Lukovi víme už nějakou dobu... Rekapitulace :) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.