DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Njn, to se holt stava, vsem se zavdecit nemuzou, hlavne aby to nebyl Frantik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Frantík, :lol:. Good one! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Dotaz: Kdo je Alžběta, co je Fight Club (v Palahyukovo románu ani filmu podle něj natočenýho žádná nebyla, a tuším že ani žádný srb s teplákovkou a uširvoucím přízvukem:D) a proč ji mám brát jako argument? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Hlavně aby to bylo starý,dobrý GTA kde strávím hodiny a hlavně s dobrým MP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Alzbeta Trojanova, mimo jine moderatorka Re-playe, Fight Club - podcast serveru games.cz a nebyl to argument, jen vyjadreni k tomu, ze clovek nebma byt hovado s predsudky a ze srb v teplakovce nerovna se ♥♥♥♥♥ ;) Premlouvat, ze je to sympatak te nebudu, protoze azdej ma svuj vkus a kdyz ti nesedl, tak at ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 No podle mě teda GTA IV fakt realistický není, žádné GTA není realistické, a tak je to dobře.SA není pro děti, to je další totální nesmysl co jsi vypustil z pusy, GTA:SA je legenda a podle většiny lidí i nejlepší GTA vůbec. Já neříkám že GTA IV je špatné, je dobré... Co není realistického na GTA IV? Jinak GTA SA vám připadá "dětské",jelikož Rockstar dal spíše na rozlohu než na detaily. BTW:Souhlasím s Al Caponem a DeSmondem.Super týpek ze Srbska se skvělými hláškami.Nejlepší postava v sérii(Tohle si pečlivě přečtěte http://en.wikipedia.org/wiki/Niko_Bellic).A naopak se to nedá říct o zmiňované postavě z Vice City,to je pravý opak.Luis Fernando Lopez z GTA IV TBoGT je taky dobrá postava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Detske nebylo mysleno takhle, zkus si to cely procist ;) V ty dobe s takovymhle svetem clovek ani necekal zazraky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 To je týpek :lol: http://en.wikipedia.org/wiki/Carl_Johnson_(GTA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 No když se vám spíš líbí "gangsta",tak to je na vás.Asi budu souhlasit o5 s DeSmondem."Děti" :lol:.Niko byl obyčejný člověk a v tom je ten půvab.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 No, jediný dětský názor je přesvědčovat někoho na internetu, kdo je větší dítě nad postavama z videoher. Já mám rád Tommyho, protože miluju kultovní filmy, jako je Scarface, protože miluju 80.léta, protože ho daboval Ray Liotta a protože to byla první GTA postava s osobností. Kromě toho, pokud jsme tu všichni tak dospělí, tak se asi shodneme na tom, že (a je pikantní, že to řešíme u postav z videoher, jak dospělé), ani jeden z protagonistů nebyl normální člověk, protože to, co se děje v GTA a rozhodnutí, která ty postavy v příběhu dělají, by normální člověk neudělal. A myslím, že by bylo fajn vrátit se k původnímu tématu, tudíž těšení se na novej díl BTW mě napadlo, že je trošku divný, že by se to mělo odehrávat v pravém LA, to mi do GTA univerza moc nesedí. Ledaže by pátý díl měl začít úplně novou éru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZLimitlessCZ Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ten nový trailer který vyjde nám nic zásadního neukáže, možná nějaké postavy, lokalizaci ale necháme se překvapit. Logo mi říká něco gangsterského, přál bych si upravené města z GTA SA a něco i GTA IV. Přál bych si hrát za 2 hlavní postavy to by se mi líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 No, jediný dětský názor je přesvědčovat někoho na internetu, kdo je větší dítě nad postavama z videoher. Já mám rád Tommyho, protože miluju kultovní filmy, jako je Scarface, protože miluju 80.léta, protože ho daboval Ray Liotta a protože to byla první GTA postava s osobností. Kromě toho, pokud jsme tu všichni tak dospělí, tak se asi shodneme na tom, že (a je pikantní, že to řešíme u postav z videoher, jak dospělé), ani jeden z protagonistů nebyl normální člověk, protože to, co se děje v GTA a rozhodnutí, která ty postavy v příběhu dělají, by normální člověk neudělal. A myslím, že by bylo fajn vrátit se k původnímu tématu, tudíž těšení se na novej dílBTW mě napadlo, že je trošku divný, že by se to mělo odehrávat v pravém LA, to mi do GTA univerza moc nesedí. Ledaže by pátý díl měl začít úplně novou éru. Definuj normalni.....protoze uz jen to ze clovek zabiji lidi z nej nemusi delat normalniho cloveka..... Jinak nevidim nic detinskeho na reseni tohohle ;) Ten nový trailer který vyjde nám nic zásadního neukáže, možná nějaké postavy, lokalizaci ale necháme se překvapit. Logo mi říká něco gangsterského, přál bych si upravené města z GTA SA a něco i GTA IV. Přál bych si hrát za 2 hlavní postavy to by se mi líbilo. Spis lokaci.... To ze to bude neco gangsterskeho snad ani rikat netreba.....ale na druhou stranu, co kdo jineho od tohohle traileru ceka......ja jen o co pujde a kde se to bude dit a mozna nam to trosku poodhali jak hra bude vypadat (o gameplay pochybuji :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZLimitlessCZ Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Na gameplay si ještě počkáme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ten nový trailer který vyjde nám nic zásadního neukáže, možná nějaké postavy, lokalizaci ale necháme se překvapit. Logo mi říká něco gangsterského, přál bych si upravené města z GTA SA a něco i GTA IV. Přál bych si hrát za 2 hlavní postavy to by se mi líbilo. Záleží co je pro tebe zásadní.Jak píšeš tak jako by pro tebe lokalizace a postava nic neznamenala. Doufám že Rockstar udělá trailer jako vždy tzn. ukázka ze hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Hosi znate rozdil mezi lokaci a lokalizaci :) Doufam ze nikdo vazne neceka od traileru zpravy o lokalizaci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Hosi znate rozdil mezi lokaci a lokalizaci :) Doufam ze nikdo vazne neceka od traileru zpravy o lokalizaci :D No má to stejný význam kdyby něco,ale lokalizace jich má víc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Lokalizace nikdy nema vyznam lokace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Lokalizace nikdy nema vyznam lokace ;) Co já bych se tu hádal.Lokace,lokalizace,poloha,umístění,místo... x) Zase odbočujeme od tématu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 trailer určitě napoví Hlavní postavy a herní prostředí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZLimitlessCZ Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Lokalizace nikdy nema vyznam lokace ;) Tak sorry že jsem si po sobě nepřečetl příspěvek. Ja používám to i to a lidé si to domyslí podle toho v jaké situaci to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Kdyz uz, tak jde o proces urcovani umisteni ne o samotne umisteni, zkus pouzit strycka googla, at ti to tu nemusim zbytecne vysvtlovat ;) Tak sorry že jsem si po sobě nepřečetl příspěvek. Ja používám to i to a lidé si to domyslí podle toho v jaké situaci to je :D V pohode, stane se, me jen prekvapilo, ze se s tim vytasili dva lidi najednou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Kdyz uz, tak jde o proces urcovani umisteni ne o samotne umisteni, zkus pouzit strycka googla, at ti to tu nemusim zbytecne vysvtlovat ;)Bohužel,Češi používají obě slova,ale u takových Američanů máš pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Tak neumi cesky.....cesi pouzivaji spoustu blbosti, viz treba prijdu dyl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Tak neumi cesky.....cesi pouzivaji spoustu blbosti, viz treba prijdu dyl ;) přijdu dýl?To sem nikdy neslyšel.http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/hledat?typ_hledani=prefix&typ_hledani=prefix&cizi_slovo=lokalizace http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/hledat?typ_hledani=prefix&typ_hledani=prefix&cizi_slovo=lokace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 doufam ze tam bude nejakej Sicilian nebo frajer z Corsiky, a nevadilo by mi ani kdyby dali SA a VC dohromady nejak taky moznost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.