onefootman Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Tak tohle jsem se ted docetl na zing : http://www.zing.cz/novinky/7851/cina-chysta-vlastni-konzoli co si o tom myslíte?má šanci uspět? aby jsme ještě nepřecházeli na made in China - :D ale myslim si,že to bude mít hodně těžké,hl.pokud se dostane do Evropy a budou na ní vycházet tituly jako na xko a ps3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Vypadá to zajímavě (: EDIT: ten senzor vypadá jak kinect :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Je to čína no.. samá kopie :D je neuvěřitelný co dokážou zkopírovat... V Chorvatsku na celnici jsem viděl kopii autobusu od Volva , takže už se nedivim ničemu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Ale může se to prosadit,nikdo neví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Ked v Cine davaju svetove znacky pomaly uplne vsetko vyrabat (lacna pracovna sila), tak toto nie je prekvapujuce. Ved aj X360 sa vyraba v Cine :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 A teoreticky by to mohlo pomoci i nám... Vyrábí to Lenovo- takže pokud by tam dali nějaký slušný vnitřnosti (teoreticky na samé úrovni co bude mít příští xko a ps4) tak by jsme se mohli dočkat toho,že vyrobci ještě zamakaj a daj do příštích konzolí jen to nej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Mohla by to být taková předehra před PS4 a Xkem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Ked v Cine davaju svetove znacky pomaly uplne vsetko vyrabat (lacna pracovna sila), tak toto nie je prekvapujuce. Ved aj X360 sa vyraba v Cine :) a ps3 taky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Mohla by to být taková předehra před PS4 a Xkem! Předehra nevim.... chvilku bude trvat než se s Hardwarem naučí vývojáři pořádně pracovat a než vyjdou první hry a tou dobou už můžou mít MS a Sony nové mašinky na trhu.... Ale vemte si jak jsou Čínani a vlastně i Japonci úchylný- třeba to bude něco jako Wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Vzhledem k ceně by to měl být hodně výkoné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 To bych se fakt smál kdyby to MS i Sony natrhlo řiť :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Xbox byl taky nenápadnej když začínal a SONY vládla ve světě konzolí celá léta, a kam to ted MS dotahl? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 souhlasim... ted si tak rikam ze ale docela riskujou - MS ma na kinect urcite patent a tohle je az moc napadny...a jestli to fungovat stejne tak je to u soudu hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Myslím že jim je jedno jestli výjde xbox720 nebo PS4, neboť je to v Číně zakázané, takže mají docela slušnou poptávku jednu šestinu populace země, což je více než co si lidé koupili ps3 a Xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 xbox720 nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 souhlasim... ted si tak rikam ze ale docela riskujou - MS ma na kinect urcite patent a tohle je az moc napadny...a jestli to fungovat stejne tak je to u soudu hned Věř nebo ne, ale číňaňi si z patentů, ani ze soudů hlavu nedělají, protože na ně takřka nikdo nemůže. Jejich kopie se maximálně můžou zakázat prodávat, ale to je asi tak vše. Těžko říct, jaký výkon to bude mít a jak moc to ovlivní, nebo urychlí nástup nových konzolí od Sony a MS, ale než se prodá milion konzolí, bude to taky chvilku trvat, takže podle mě máme ještě trochu času. Jinak se mi vzhledově vůbec nelíbí a nemám rád slot-in mechaniky, protože škrábou média, MS ví proč dělá mechaniku z výsuvným tácem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Uvidíme, co se z toho nakonec vyvrbí, hlavně co do výkonu a nabízených funkcí... Jinak obecně nemám čínskou politiku výroby a vývoje rád - všechno ukradnou a okopírují, dodaj tomu akorát rádoby futuristický a (dle mého názoru hnusný) design, od mobilů, jiné zábavné elektroniky až po lékařské přístroje. Prostě HNUS! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 kde jste vzali že bude přehrávat xbox a ps3 tituly? :dozey: to že je to z číny a čínský výrobek hned neznamená, že to bude jenom laciná kopie :) docela jsem na to zvědav s čím přijdou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Věř nebo ne, ale číňaňi si z patentů, ani ze soudů hlavu nedělají, protože na ně takřka nikdo nemůže. Jejich kopie se maximálně můžou zakázat prodávat, ale to je asi tak vše.Těžko říct, jaký výkon to bude mít a jak moc to ovlivní, nebo urychlí nástup nových konzolí od Sony a MS, ale než se prodá milion konzolí, bude to taky chvilku trvat, takže podle mě máme ještě trochu času. Jinak se mi vzhledově vůbec nelíbí a nemám rád slot-in mechaniky, protože škrábou média, MS ví proč dělá mechaniku z výsuvným tácem. Vesměs souhlasím, na Čínu si v podstatě nemá kdo jak došlápnout a ty obrázky konzole co jsou teď k dispozici - vážně hnus. Jinak bych trochu oponoval v tom škrábání těch médií, to nezáleží ani tak na použitém způsobu pro vkládání médií, jako na médiích samotných. Obecně jsou DVD média mnohonásobně náchylnější na poškrábání, než např. Blu-ray. PS3 má taky slot-in systém a žádná z mých stokrát ohraných placek nemá jedinou známku použití. To se ovšem nedá říct o originálních DVD médiích pro X360, kde se stopy po užití (byť nepatrné) objevují po pár vloženích do mechaniky a to jsem na to sakra opatrný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 S PS3 zkušenost nemám a s bluray taky ne, takže nemůžu porovnávat, ale mám zkušenost s mechanikou ze stolního PC a z notebooku. Obě úspěšně poškrábaly CD okamžitě po vložení a vyndání disku. Co se týče xboxu, tak mi zatím ani jedno DVD nepoškrábal. Ale jinak obecně mám větší důvěru ve vysouvací mechanismus, než slot-in. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Tak určitě je to zajímavé :). Lenovo, vyrábí kvalitní výrobky už nějakou dobu, tak nevím proč by tohle měl být nějaký šunt - spíše naopak :). Co se týče vzhledu, není taky uplně k zahození, ovšem dal by se vymyslet i lepší , barevné varianty jsou pěkné. Takže uvidíme, nezbývá nám nic jiného než jenom čekat na další informace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Lenovo, vyrábí kvalitní výrobky už nějakou dobu O tom by se dalo hodně polemizovat, já tvrdím, že Lenovo naopak vyrábí odjakživa levné "šmejdy" a nic se na tom nezměnilo ani po odkoupení výroby NB od IBM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.