futo Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Mužete mi prosím poradit když projedu iso hry přes abgx360 vše mám nastaveno dle návodu kam se mi uloží ten soubor .dvd po projetí mám vše zelené a ve složce zustane jen iso a image file sca 1kb soubor dvd ne.dík za radu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Pokud máš v ABGX zaškrtlé "Check/create .dvd file", tak by se měl automaticky vytvořit a uložit do stejného místa jako iso. Ale jinak ten image file je ten dvd soubor, akorát máš zřejmě zakázané zobrazování přípon známých typů, takže přípona dvd není vidět ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
futo
Mužete mi prosím poradit když projedu iso hry přes abgx360 vše mám nastaveno dle návodu kam se mi uloží ten soubor .dvd po projetí mám vše zelené a ve složce zustane jen iso a image file sca 1kb soubor dvd ne.dík za radu:cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.