futo Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Mužete mi prosím poradit když projedu iso hry přes abgx360 vše mám nastaveno dle návodu kam se mi uloží ten soubor .dvd po projetí mám vše zelené a ve složce zustane jen iso a image file sca 1kb soubor dvd ne.dík za radu:cheesygrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ravendhi Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Pokud máš v ABGX zaškrtlé "Check/create .dvd file", tak by se měl automaticky vytvořit a uložit do stejného místa jako iso. Ale jinak ten image file je ten dvd soubor, akorát máš zřejmě zakázané zobrazování přípon známých typů, takže přípona dvd není vidět ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
futo
Mužete mi prosím poradit když projedu iso hry přes abgx360 vše mám nastaveno dle návodu kam se mi uloží ten soubor .dvd po projetí mám vše zelené a ve složce zustane jen iso a image file sca 1kb soubor dvd ne.dík za radu:cheesygrin:
1 answer to this question
Recommended Posts