Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
1.Chtěl jsem se zeptat, zda s RGH jde používat kinect při hrách, jelikož vím že se často musí nastavovat v Kinect Tuner.

2.Zda si můžu prohlížet a stahovat dema s Xbox Live, nebo je xbox live zcela zakázaný.

3.Zda při RGH jde spustit a využívat i dashboard xka.

4.Zda pujde stahovat update her nebo ne?

4 pokud myslíš DLC tak jo.

• Odpovědi 169
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Nevim, jak je to ted presne, ale pokud budete profil pouzivat jak na Live, tak na druhem xboxu s jtagem/rgh, tak se vam s velkou pravdepodobnosti spusteni xex menu atd. zapise do profilu a M$ pozna, ze mate druhou hacknutou konzoli a hrajete tam ze sveho profilu. Takto pouzivat na vlastni nebezpeci!!!

Je to nedavno, co jsem si chtel JTAG poridit, ale hraju na achievementy a hrat na jinem profilu by pro me nemelo smysl. :)

Odesláno

Zdravím, zítra mi dorazí xbox s RGH domů..mám stažené všechny potřebné programy: Iso2God, XexMenu..chci se jen zeptat:

1. lze dostat zkonvertovaný ISO soubor na obyčejné USB o kapacitě 8 GB? nebo si budu muset půjčit externí HDD

2. Když jsem si stáhl v raru XeXmenu, rozbalil jsem dalsi dva rar soubory: xexmenu v 1.1-XEX a xexmenu v 1.1-LIVE. Ktery je dulezity pro me? a nebo vypalit oba a dat je do jedne slozky? soubor default.xex je ve slozce xexmenu v 1.1.-XEX.

3. Když budu hrát přes XexMenu, zobrazí se mi poté i jednotlivé hry v dashboardu? Co např. uložené pozice? budou se automaticky ukládat na HDD xboxu?

Předem děkuji za odpovědi

Odesláno

1. XGD3 hry jsou vetsi nez 8GB.

2. pro spousteni z Dashboardu je XeXMenu Live

3. prez XeXMenu zkonvertovane hry v ISO2GOD nemusis spoustet, jelikoz je mas normalne ve slozce s hrama v Dashboardu. XeXMenu je na spousteni Homebrew aplikaci, kopirovani, mazani atd. souboru a spousti FTP klienta pro pristup do Xboxu po siti. Save her se ti budou ukladat normalne do profilu.

Odesláno

Nejrychlejsi to je asi tak:

vypalit XeXMenu.ISO na CD/DVD a spustit. Na USB flash rozbalit XeXMenu Live a adresar "C0DE9999" pote prekopirovat pomoci kombinace talcitek "LB" "X" "Y" do HDD1:/Content/0000000000000000/. Tim mame XeXMenu v Dashboardu v Game Library/Game Demos and Trials.

ja vse kopiruju do Xboxu po siti (Jmeno uzivatele: xbox Heslo: xbox Port: 21) Spustite XeXMenu a slozku ID hry vytvorenou v ISO2GOD nakopirovat do HDD1:/Content/0000000000000000/. Hra je pak v Dashboardu v Game Library/Full Games nebo Xbox 360 Games. Takto muzete nkopirovat i JATGrip hry do jakekoliv slozky a v XeXMenu hru spustit souborem Default.xex.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu