Mígl Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Xport 360 mi nevidí hdd a to mam novej transfer kabel, ukázal se mi asi až po desátý a teď to zkoušim znova a zase ho nevidí.. Nevíte čim by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Skus jeste jiny program (Xplorer360, Buffalo Explorer a USBXTAF). Me to taky kdysi blblo. Pokud ale mas JTAG/RGH tak prd na kabel a delej to vsechno po siti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 pls pokud bych mel us konzoli NTSC a mel RGH, jak je to s filmama? pustim PAL filmy, stejne bez ohledu na region jako u her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tron02 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Disk 2 je v podstate DLC. Takze jen vykopiruj slozky treba v Xbox Image Browser a hod to do Content/...../ID Forzy v Xboxu. Pak uz to nebude otravovat s druhym DVD. Super, moc děkuju funguje, ještě se zeptám pokud jsou hry např. RAGE na 2 a 3 discích postup je stejný jako u Forsy? jedná se pouze o RGH Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 chtěl bych se jenom zeptat, jestli xko s RGH rozezná i jinej než FAT32 HDD :-) jestli to třeba někdo nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 chtěl bych se jenom zeptat, jestli xko s RGH rozezná i jinej než FAT32 HDD :-) jestli to třeba někdo nezkoušel To víš že zkoušel . Ono to není zbytečně napsané že musí být ve FAT32 , jak si třeba myslíš . Když připojíš normální externí HDD s NTFS , tak ho xbox nebere . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 já se ptám :-) a asi všechny HDD by měly jít zformátovat na FAT32, že? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Vsechno jde, kdyz na to pouzijes ten spravnej software. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 já zas abych si nekoupil HDD a pak zjistil, že jsem vyhodil 2 litry jen tak z okna :-) a takže předpokládám, že windowsovskej formátovač asi používat nemam, co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 já zas abych si nekoupil HDD a pak zjistil, že jsem vyhodil 2 litry jen tak z okna :-) a takže předpokládám, že windowsovskej formátovač asi používat nemam, co? :D Ani to s ním nejde .Já jsem zrovna řešil také tento problém a použil jsem tento program : http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/sprava_disku/easeus-partition-master-home-edition/ S ním to jde dobře . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Taky pouzivam EASEUS Partition Master 9.0.0 Home Edition. Je to hlavne Freeware . Udelas s nim klidne 3TB disk na FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 jo joo :-) ten znám :-) taky ho používám na formátování HDD v NTB :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Co mam udělat na ext.hdd za složku na hry aby ji viděl FSD nebo xexmenu? Udělal jsem složku GAMES a tam už dal složku s převedenym obsahem xbox image browser ale v xku neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ixeros120 Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Co mam udělat na ext.hdd za složku na hry aby ji viděl FSD nebo xexmenu? Udělal jsem složku GAMES a tam už dal složku s převedenym obsahem xbox image browser ale v xku neni.. Ve freestyle dash si otevři nastavení tam dej content myslim a manage game path, tam si nastavíš cestu kde to máš tzn. otevřeš složku games a zmáčkneš myslim Y potom bys to měl tlačítkem X uložit a freestyle už si to načte (ale musíš být v tý složce Games ne na disku jinak ti to načte celej disk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ixeros120 Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Hele lidi mám WD 1TB 3,5" USB 2.0, dal sem na něj FAT32, ale disk mi nechce vzít data větší jak 4GB, někde sem četl že to jde udělat aby šlo víc ale jak to tam nebylo nevíte někdo? Nebo to byl jen kec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Hele lidi mám WD 1TB 3,5" USB 2.0, dal sem na něj FAT32, ale disk mi nechce vzít data větší jak 4GB, někde sem četl že to jde udělat aby šlo víc ale jak to tam nebylo nevíte někdo? Nebo to byl jen kec? Jestli to máš na hry na JTag/RGH tak to nevadí . Hra je rozdělená na spoustu souborů , takže vůbec nevadí že to nedovolí větší soubor než 4 GB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 FAT32 nedovoluje uložit soubor větší než 4GB a nelze to nijak obejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ixeros120 Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Dobrý už jsem to vyřešil rozdělil sem disk na dva a jeden mám na NTFS a druhou na FAT32 ještě to pak ozkouším jestli to xbox pobere ale nevidím důvod proč ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
butonek Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Budou mi fungovat hry na RGH, když je vykopíruji z ISO souboru pomocí programu XBOX 360 ISO Extract V0.6 a nahraji na HDD fat32 složka GAMES? Je to super program. Zadáte cestu k ISO souborům ve složkách a zvolíte výstupní složku. Pustíte dávku a všechny hry vám to vykopíruje a odstraní $SystemUpdate složky z her, takže se vám sníží velikost. Zachová původní jméno složky, takže neztratíte přehled co je co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Bude to fungovat, proc by ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
butonek Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 je možný, že velikost hry vykopírována z ISO hry např. Dance Central má velikost jen 1,5GB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Jo to je celkem normalni. Spousta her pri vykopirovani z ISA je o dost mensi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
butonek Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 tak to jo, protože jsem se divil, že se mi 108 her o velikosti 820GB stáhlo jen na 412GB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Je možné nahrat a spoustet hry i z klasickeho origo HDD dodavaneho k xboxum ? Ma nekdo odzkouseno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Je možné nahrat a spoustet hry i z klasickeho origo HDD dodavaneho k xboxum ? Ma nekdo odzkouseno ? Samozřejmě - je to nejjednodušší a nejlevnější řešení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.