FreeMan Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Když už sis vybral tak drahý sluchátka jakej máš vůbec zdroj zvuku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Ale on tu nic nepsal o tom, ze jsou to nejlepsi sluchatka - jen napsal svuj nazor. Na to snad ma pravo ne? Od toho tu ten topic je... Nevim proc do nej jdes tak offenzivne.Sent from my MotoA953 using Tapatalk Proc offenzivne? Jen jsem napsal svuj nazor. Od toho ten topic tady je, jak jsi jiz zminil vyse. Nehlede na to, ze ten jeho post je trosku mimo misu. Pokud si prectes nazev topicu, tak je tam jasne napsano, ze autor hleda sluchatka do 2k a v predchozich postech dal jasne najevo, ze tato sluchatka nechce. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Mate delsi zkusenosti s Marshall Major? Hodne se mi libi, ale jsou nechutne predrazene a uzivatelske komentare me taky moc nenadchly (po 2 mesicich popraskana "kuze", max. do dvou hodin hodne boli usi (nekdo psal i 30 minut, nekdo, ze 2 hodiny jsou jakz takz snesitelne, apod.), a za kus smejdoveho plastu v hezkem oblecku tolik opravdu davat nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Mate delsi zkusenosti s Marshall Major? Hodne se mi libi, ale jsou nechutne predrazene a uzivatelske komentare me taky moc nenadchly (po 2 mesicich popraskana "kuze", max. do dvou hodin hodne boli usi (nekdo psal i 30 minut, nekdo, ze 2 hodiny jsou jakz takz snesitelne, apod.), a za kus smejdoveho plastu v hezkem oblecku tolik opravdu davat nechci. jsou to šunty za velký prachy, jediný sluchátka od Marshall Major by stály za hřích jsou špuntový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Nemám s nimi žádné zkušenosti, ale co jsem tak četl od lidí, co je mají, stěžují si na bolest uší a prý hrají srovnatelně s Portama Pro, zbytek peněz je design... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 OK, tak na tom kadim. :) Nepotrebuju davat 2000 za bolest hlavy a hezky design, co vydrzi ctvrt roku nez se rozpadne. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.