Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 jj AFKIM funguje 8) dneska sem to testoval :) tady je screen z psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 mazec!! skoda ze to nejde na 2.81 :-( to je takova skoda!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanner Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Hej, ja si stahl ten afkim a zkousel jsem si vytvorit profil pomoci mIRC, ale jsem z toho magor, vubec mne to nejde, neumim pracovat s tim IRC.. Poradte nekdo prosim.. Krok po kroku jak pro blba, dikec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanner Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Ještě jsem našel tohle,ale nezkoušel jsem to,jdou tam posílat i smsky,je tam i icq ,messenger a další věci ,funguje to jako stránky,rozbal archív a složku v něm nakopíruj do x://PSP/ a pak ve web browseru dej tuto adresu File:/PSP/PSPMSG/index.html zkuste a napiště jaké to je stahujte zde http://three.fsphost.com/pspmessenger/PSPMSG_2.0.zip Tak toto jsem taky ztkousel, ale tam neni icq, ne? Nebo nevim, jak na to.. Jde tam poslat akorat SMS a E-mail.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukr Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 já nevím jak to tam mám pustit bo mě to vždycky napíše chybu please poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanner Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 já nevím jak to tam mám pustit bo mě to vždycky napíše chybu please poradte Co? ten PSPMSG? No proste v browseru napises tu cestu file:/PSP/.... Musis to mit nahraty na PSP a pak to funguje jako normalni web stranky. Alew icq tam neni... Aspon co ja vim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk1 Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 co mam napsat u afkimu do toto username a pasword abych se prihlasil na svoje ICQ :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 nic skus vypnout a znovu zapnout a mnělo by to běhat ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.