skulldad Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 caw chtel bych se zeptat chci rozdelat xbox vse jde oka ale zadek xboxu nejde tm jsou nejaky maly skviry a nevim cim se tam mam vecpat nedoporucite prosim nejakou vec se kterou se to snadno otevre?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 na otvírání je specielní přípravek . V bazaru to někdo nabízí asi za 100 - podívej se tam . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 ok diky...jo jeste nemohl bys hodit link? nejak se nemuzu zorientovat :)) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Já bych to musel taky hledat , tak nebuď línej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 hle pohoda hledam jo a hle mam otazku: nemohl bys pls napsat jak se ten prispevek jmenuje nebo aspon a vec se kterou to otevru ptz ja hledam a porad to nemuzu najit diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Do teď jsem se zdržel hledáním ,máš pravdu - už to tam není . Ale to jsi mohl zjistit sám a ne to chtít hledat od jiného. Podívej se viděl jsem to někdy i na AUKRU . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 podívám ale nevíš jak se ta věc jmenuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 29, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 např. Xecuter Unlock Kit v2 http://www.whitedog.co.uk/catalog/images/360-unlock-kit.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 diky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martys33 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Nebo toto cena cca 40 kč, osobně odzkoušeno. http://www.dealextreme.com/p/xbox-360-console-opening-tool-6116 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Normalne to delam malym sroubovackem. Vsechny je postupne mackam a plast roztahuju opatrne od sebe. Jde to krasne bez poskozeni plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 diesel1468626744 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 taky jsem stim mel problemy to otevrit...ja jsem to delal priborovym nozem :D sral jsem se stim...sice jsem si malinko podobal zadni plast tam kde jsem to zrovna otviral..ale otevrel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Já si vyřezal pomůcku na otvírání ze z obalu spindlu DVDcek. Ten plast jde docela dobře řezat i stříhat a člověk si můžeš udělat přesně zoubky jak potřebuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Já si vyřezal pomůcku na otvírání ze z obalu spindlu DVDcek. Ten plast jde docela dobře řezat i stříhat a člověk si můžeš udělat přesně zoubky jak potřebuje :) díky za návrh hnedka odkouším! jo a jinak vsem děkuju za vaše napády když tenhle nepujde skusím jiný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 jo a jeste to nemohl bys to vyfotit ? jako to co si udelal z toho obalu ptz ja nwm jak a aspon by si me instpiroval diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Vem malej šroubováček a nemusíš se s ničím řezat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 nj ale ja si nehcci odrit plast no to je jedno proste to strcim do tech malejch direk zezadu a mam s tim sroubovackem nejak pohybovat a ono se to povoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 stačí jemně zatlačit šroubovákem,ozve se lupnutí, druhou rukou od sebe oddelovat plasty zacni ze strany co ma mezi mezerama vetsi rozestupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 ok dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 a hle kde mam jeste zacit? na jedny strane josu dve dirky a na druhe vic? kde bych mel zacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Listopad 2, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Zkus trochu zapátrat, vážně to nebolí. "Trik" toho udělátka, o kterém tu psal Dunky je v tom, že na potřebná místa zatlačíš v jeden okamžik a case se tak daleko lépe otevírá. Navíc, jde o plast, takže tam potom nezůstanou stopy po vniknutí (narozdíl od šroubováku, pokud máš ruku řezníka). To, co je na videu, se dá docela dobře udělat i z toho plastu, který je obalem spindlového balení CD/DVD. P.S. Přesný a hotový nástroj na otevření stojí asi 100 Kč :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 diky moc za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 a jeste nevite nekdo jak mam ten obal roztrihnout? ja kdyz striham nuzkama tk mi to praska i okolo a to se to tenky neda vystrihnout...napiste pls cim to jde nejlip delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 a jeste nevite nekdo jak mam ten obal roztrihnout? ja kdyz striham nuzkama tk mi to praska i okolo a to se to tenky neda vystrihnout...napiste pls cim to jde nejlip delat Strihas tenhle pruhlednej obal? http://img.diytrade.com/cdimg/315243/1447736/0/1122729831/DVD-R_IN_CAKE_BOX.jpg Ten jde uplne v pohode normalnima nuzkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Strihas tenhle pruhlednej obal?http://img.diytrade.com/cdimg/315243/1447736/0/1122729831/DVD-R_IN_CAKE_BOX.jpg Ten jde uplne v pohode normalnima nuzkama. jo aha diky ja ztrihal jako ten plastovej obal kterej praska do kteryho das jen jedno dvd diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 tk uz jsem to udelal jeste jsem netestoval budu testovat zitra ale do tech direk to pasuje tkze to snad bude fakcit zejtra jeste napisu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skulldad
caw
chtel bych se zeptat chci rozdelat xbox vse jde oka ale zadek xboxu nejde tm jsou nejaky maly skviry a nevim cim se tam mam vecpat nedoporucite prosim nejakou vec se kterou se to snadno otevre??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
39 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.