skulldad Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 caw chtel bych se zeptat chci rozdelat xbox vse jde oka ale zadek xboxu nejde tm jsou nejaky maly skviry a nevim cim se tam mam vecpat nedoporucite prosim nejakou vec se kterou se to snadno otevre?? Citovat
0 romik Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2011 caw chtel bych se zeptat chci rozdelat xbox vse jde oka ale zadek xboxu nejde tm jsou nejaky maly skviry a nevim cim se tam mam vecpat nedoporucite prosim nejakou vec se kterou se to snadno otevre?? Stačí ti na to běžné párátko a uděláš to bez poškození. Stačí jen zatlačit párátkem do té škvíry. Citovat
0 skulldad Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2011 Stačí ti na to běžné párátko a uděláš to bez poškození. Stačí jen zatlačit párátkem do té škvíry. ok diky skusim vsechny moznosti snad nejaka z nich pujde :) Citovat
0 skulldad Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 kurna sry ze vas zas rusim ale...ja to tam soupnu jako to vystrizeny vsechno krupne ale plasty od sebe stejne nejdou oddelit :( Citovat
0 romik Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 Komu není rady, tomu není pomoci... aneb proč to dělat jednoduše, když to jde složitě... :) Psal jsem ti, ať použiješ dřevěné párátko!!! Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Listopad 5, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 kurna sry ze vas zas rusim ale...ja to tam soupnu jako to vystrizeny vsechno krupne ale plasty od sebe stejne nejdou oddelit :( Použil jsi i otvory v části u napájení? Celkem je tam 7 děr (5 a 2)..... Uvolnil jsi také zámky plastů z druhé strany Xboxu, tedy zepředu ze strany DVD mechaniky? Citovat
0 skulldad Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 rozlozil jsem to!!!! diky vsem za pomoc romiku skousel jsem to i paratkem neslo ale nakonec se mi to povedlo tkze diky romikovi...a vsem dalsim co mi pomohli dikyy!!!!!!!!!!!§§§ Citovat
0 skulldad Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 a jeste nevitej cim odsroubovat ty sroubky? Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Listopad 5, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 a jeste nevitej cim odsroubovat ty sroubky? Torx T10 Citovat
0 romik Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2011 rozlozil jsem to!!!! diky vsem za pomoc romiku skousel jsem to i paratkem neslo ale nakonec se mi to povedlo tkze diky romikovi...a vsem dalsim co mi pomohli dikyy!!!!!!!!!!!§§§ Je to jen o cviku, já ti to s párátkem sundám za 3 sekundy, stačí jen zatlačit ostrým hrotem. (nové dřevěné párátko) Citovat
0 skulldad Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2011 jj moc diky :)! Citovat
0 Ravendhi Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2011 Potvrzuji že párátkem to jde relativně dobře a aspoň se nic nepoškrábe a nepokřiví plasty, ale za 3 vteřiny to tedy nezvládám :cheesygrin: Citovat
0 romik Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2011 Potvrzuji že párátkem to jde relativně dobře a aspoň se nic nepoškrábe a nepokřiví plasty, ale za 3 vteřiny to tedy nezvládám :cheesygrin: stačí jen prsty tlačit plasty od sebe a s citem zatlačit párátkem do těch děr a jde to bleskově Citovat
0 Anubis1 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2011 Delam to taky tak, ale puouzivam malej sroubovacek a taky se nic neponici. Zadny zbytecni extra naradi neni potreba porizovat. Citovat
Otázka
skulldad
caw
chtel bych se zeptat chci rozdelat xbox vse jde oka ale zadek xboxu nejde tm jsou nejaky maly skviry a nevim cim se tam mam vecpat nedoporucite prosim nejakou vec se kterou se to snadno otevre??
39 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.