Anubis1 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Je k stazeni a je RF. Koukal jsem na nejaka videa a nevypada zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 http://console-forum.net/tema/131037-james-bond-007-goldeneye-reloaded ;) Jinak, já kupuju origo, fakt úžasná hra - hrozně se těšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Aha nejak jsem prehlidnul, ze toto tema uz tu je. Prosim o smazani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Tak, nic nenormálního, bylo to až na třetí stránce, takže né každý by si toho všiml ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Vetsinou davam vyhledavani nez neco zalozim, ale ted jsem se na to vyflak, jelikoz jsem si tohoto tematu v minulosti nevsiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Novej 007 vypadá hooodně dobře... na to se těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.