omaslo Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Dobrý den mám jenom jednu otázku. Asi před tejdnem jsem si koupil PSP 1004 zapnul jsem wi-fi ale nevím kde najít jak hrát online přes net třeba fifu tak prosím poradte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 omaslo Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 poradte lidi plsssss. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Radim, hele podle toho jakou fifu máš jelikož poslední která má netovej multiplayer je FIFA 10 ostatní už maj jen ad-hoc. Normálně ve hrách pro vstup do multiplayeru dáš většinou záložku Multiplayer potom třeba play multiplayer / infrastructure a tak dále ale každá hra to má jinak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 omaslo Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Jo jasně díky a účet na Playstation Network zakládat nemusím abych hrál multiplayera ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Myslim že jak u který hry ale většinou chce každá hra svůj účet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 omaslo Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Jo tak dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Jo jasně díky a účet na Playstation Network zakládat nemusím abych hrál multiplayera ??No samozřejmě, že musíš mít účet na PSN, jak jinak by jsi ten multiplayer chtěl hrát. Prostě pro hraní multiplayeru je nutná podmínka mít účet na PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Martin, já myslim jak kde teda na Logan Shadow PSN Nepotřebuješ.. Btw: Nespletl sis to náhodou s PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Ne nespletl, protože všechny servery pro online multiplayer hry po wi-fi jdou přes server PSN. Pouze ad-hoc (což znamená s kamarádem který je vedle tebe, prostě PSP proti PSP nejdou přes PSN servery a nepotřebuješ k tomu wi-fi) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Aha v tom případě sem někdy PSN acc dělal ale zapoměl. Díky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
omaslo
Dobrý den mám jenom jednu otázku.
Asi před tejdnem jsem si koupil PSP 1004 zapnul jsem wi-fi ale nevím kde najít jak hrát online přes net třeba fifu tak prosím poradte...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.