Jump to content
  • 0

Nabíjení PSP

davidma

Question

Zdravím. V PSP mám baterii 1 200 mAh 3.6 V a v balení k němu jsem dostal síťovou nabíječku 1 500mAh 5V, což se mě nějak nezdá... Můžu přes tuto nasbíječku PSP nabíjet? Nehrozí jeho poškození? Zatím h nabíjím pouze z USB, ale někdy by se mě nabíjení ze sítě hodilo. Jinak nevíte kde se dá sehnat originální baterka od Sony s vyšší kapacitou jak 1200mAh pro PSP 3004?.

Dík

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Zdravím. V PSP mám baterii 1 200 mAh 3.6 V a v balení k němu jsem dostal síťovou nabíječku 1 500mAh 5V, což se mě nějak nezdá... Můžu přes tuto nasbíječku PSP nabíjet? Nehrozí jeho poškození? Zatím h nabíjím pouze z USB, ale někdy by se mě nabíjení ze sítě hodilo. Jinak nevíte kde se dá sehnat originální baterka od Sony s vyšší kapacitou jak 1200mAh pro PSP 3004?.

Dík

Nic se nedeje, mas to spravne, muzes nabijet tak i tak.

PSP ma vlastni obvody ridici nabijeni baterie. Poskozeni PSP v zadnym pripade nehrozi a nehrozilo by ani kdybys to nabijel nabijeckou 5V - 1 000 000mA. (nesmis prekrocit napeti 5V, proud je nepodstatnej).

USB dava standardne 5V - 500mA. A modri uz vedi , ze nabijeni nabijeckou 1500mA by mohlo byt tak nejak zhruba o neco rychlejsi nez z USB...

Jinak dost pochybuju, z na ty sitovy nabijecce mas 1 500mAh 5V, spis tam bude 1 500mA 5V, ale to je detail...