junior Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Čau, než kreknu hru tak se mi načítá hra a pak se to vypne a když to kreknu tak se mi to ani nespusti že program přestal fungovat...nevíte někdo co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Špatný crack ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Ahoj, funkční crack je od skupiny Skidrow. Jestli máš jiný, je to fake a FMko ti nepůjde. Pokud máš Visty, tak skus zkopírovat jen soubor FM2012.exe (nebo tak nějak, už si nejsem přesně jistý). Prostě místo všech souborů ze složky CRACK skopíruj jen EXE soubor. Mě osobně to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 jo mam visty,a krek mam právě od skidrow ;) no zkusím to :)..dék Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Kdyby ani to nepomohlo, tak skidrow crackli i patch na novou verzi (tuším 12.3), tak zkus i ten pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Cau,nevite jak do hry hodit editor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Ahoj, skus nainstalovat opravný patch, konkretně 12.0.3 Ten by měl problémy s editorem vyřešit. Pokud máš neorigo verzi od skidrow nezapomeň na crackfix, který skidrow taky vydali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 mam neorigo...zkusim najit ten patch a uvidim..dik zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 tak mam ten patch 12.0.3 a porad nic...porad editor nejde spustit..sedim nad tim uz asi dve hodiny a nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 teď jsem editor zkoušel a normálně mi funguje. Jediné, co mě ještě napadá je, aby ses podíval, jestli máš editor správně nainstalovaný. Někomu se editor prý nainstaloval do adresáře C:\Program Files\SEGA\. Pak by ti stačilo jen přesunout adresář s editorem do složky Football Manager 2012. Správná cesta je C:\Program Files\SEGA\Football Manager 2012\. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 ja fakt uz nevim...editor mam nainastlovany normal v fm 12(tj. prog.files,sega,fm12)..tu cestu mam v tom xml souboru stejnou jak pises a proste to nejde...nehodil by si jsem screen jak to mas ty ten xml soubor abych to porovnal? Mas vistu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 uz jsem vt fazi ze se to zacne rozbihat-nehlasi to chybu,zcerna obrazovka,kurzor mysi je fotbalovy mic a pak editorFM12 prestal pracovat a konec-spadne to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Jo mám visty. Teď mne ještě napadá, skus změnit rozlišení monitoru na 1024x768 pixelů. Já když spustím editor, tak se mi automaticky změní rozlišení na 1024x768. Možná editor funguje jen v tom rozlišení. Jinak fakt nevím, čím by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 tak rozlisenim to neni...fakt nechapu..hele a ty sis editor stahoval novy nebo jsi menil jen pristupovou cestu v xml slozce a spustil si editor co tam byl nainstalovany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ja uz fakt nevim...od koho jsi stahoval FM12? SKIDROW? nemohl by si mi sem nakopirovat ukazku nejakyho radku v xml souboru s tou pristupovou cestou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Mám verzi od skidrow, normálka jsem ji nainstaloval, zkopíroval jen exe soubor z cracku, patchnul a vše jde jak má. Kdyžtak večer ti postnu screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 dik...to by bylo fajn...ja mam taky od skidrow a patch na 12.0.3...za ten screen budu rad aspon to srovnam..ja to zatim reinstaluju a cracknu a pockam na ten screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 ...mas icq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Takže icq ani fejsbůk nemám, nesnáším je :) Tady jsou ty slibované screeny, snad ti pomohou. V prvním je xml soubor editoru, ve druhém složka editoru. Ve třetím je úvodní obrazovka editoru a ve čtvrtém je FC Tescoma Zlín v editoru. EDIT: Teď jsem se ještě díval a skidrow crackli už i verzi 12.0.4., takže kdyžtak skus pohledat ještě i to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 jsi borec...fakt moc dik...bezi mi to..ja tam furt rval do pristupovy cesty ,prog.files,sega,....atd no to je jedno....fakt jsem rad..dik...nahodu nevis co dat v editoru jak pridat cesky divize? ja nastavil pravidla pro nizsi soupere,zkotroloval platnost a stejne se nezobrazujou. chtel jsem to zkusit,ale hlavne ze se rozbehl ten editor..jeste jednou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Tak až do divizí jsem nikdy nešel, takže nevím. Mé pokusy v editoru skončily neúspěšným přesunem Zlína do Bundesligy v předminulém ročníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 to neva..ja to chtel nastavit jen tak...kdybych v prubehu hry chtel zkusit amatery..jeste jednou dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.