DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Dobrý den ,už se rozhodují co koupit ale nevím i XBOX 360 Slim s Kinectem nebo PS3...Nevím co je výkonnější,lepší,a atd..Prosím o rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 je tady o tom spoustu temat, tak si to prohledej. Kazdopadne je to tak sul-nul, ja bych vybiral podle exkluzivnich titulu, ktere si na te druhe konzoli nezahrajes a tudiz bral PS3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Výkonější je ps3, ale to neřeš, hlavní je co chceš hrát. Rozhodoval bych se podle exkluzivit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 zalezi co od konzole vsechno chces. Vlastnil jsem x360 i ps3. Osobne jsem zustal u ps3 a xko jsem prodal. PS3 je opravdove multimedialni centrum. Kdyz ho sezenes s CFW 3.55 otevira se ti dalsich XXX moznosti... (tim nemyslim hned hrani zalohovanych her) ale ovsem se ti tim padem uzavrelo online hrani. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ale jak jsem se díval na poměry výkon XBOX byl výkonnější než PS3 už z důvodu že XBOX 360 Slim s kinektem má lepší grafiku, i procák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 procak? :lol: ps3 ma 9jadrovy cell procesor a x360 ma mam za to ze 3jadra :lol: btw ano x360 ma o neco malo lepsi GK ale cpu ma o 101% lepsi ps3 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 A je vůbec PS3 live? A prosím ted odkaz na PS3 našel jsem jen starý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 A je vůbec PS3 live?A prosím ted odkaz na PS3 našel jsem jen starý . ne je PlayStatin Network a hraní po netu je zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Velká výhoda no,ale jinak celkově je nejlepší na výkonu hraní her PS3 ikdyž má slabší grafiku tak tam rozjedu pěkně všechny hry ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 live? tim myslis xbox live (z nazvu jen pro xbox a pc) PS3 ma PSN (playstation network) tady na foru nebo na http://ps3haxcz.com najdes par odpovedi co se tyka playstation 3 ;) staci se jen poradne podivat. e// hry rozjedes vsechny jsou na tu konzolu prece delane :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Radar ty hraješ ted na PS3 ? A jak se ti hraje,hry na full detaily? A rozjedu tam GTA V na full detaily,můžu ho hrát přes net atd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 hraje se me perfektne (pokud myslis jak se mi drzi ovladac dualshock 3) a detaily vubec neres ty jedou na obou konzolich samozrejme automaticky na maximum :D e// to je nejakej fake profile or what!? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 rozjedeš je tam pěkně :) ale na xboxu jsou multiplatformové hezčí (taky jsme se podle toho poprvé rozhodoval a koupil jsem xbox, ale pak jsem ho stejně prodal a šel do ps3 kvuli exkluzivitam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Poměr výkon/cena jak vy jste napsali je lepší PS3 jen má horší grafiku ale cena je o 3 000 levnější jak XBOX 360 a má více výhod jak xbox? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 co jsou vlastně ty extluzivy :D A nemám počkat na PS4? nebo na XBOX 720 který výjde v roce 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 neres prosimte porad tu grafiku. Ten rozdil pouhym okem jako hrac stejne nepoznas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 exkluzivitvní hra je hra, která se dá hrát jen na jedné konzili, u Xboxu např Forza, u PS3 Uncharted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 A lidi nemám počkat na XBOX 720 ketrý výjde v roce 2012 nebo na PS4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Já mám xbox i ps3 a nějak jsem si nevšiml tý horší grafiky na ps3 o který pořád píšeš. Xbox s kinectem mám hlavně pro děti a na nějakou tu exkluzivku. PS3 na všechno ostatní a na online pařby. Na xbox jsou asi o něco levnější hry, ale zase platíš za live, takže je to tak na stejno. Nejlepší asi bude opravdu pokud se podíváš jaký hry bys rád a podle toho kup. Osobně myslím, že velký + u xka je kinect. Jo a na novou generaci bych nečekal. Co bych dělal s volným časem?:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 vždyt XBOX 720 výjde v 2012:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 vždyt XBOX 720 výjde v 2012:D Jestli zas až tak moc hrát nechceš, tak teda počkej. Nejsem si jistej, jestli je ofiko potvzený nějaký datum uvedení nových konzolí, ale my nedočkavci si zatím zapaříme.:psp: A až bude nová konzole, tak budeš řešit to samý. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Hele a zahraju si na PS3 přes network online GTA, aatd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 uz jen podle nazvu tazatele a jeho podpisu mam ten pocit ze tady chce nekdo pomalu ale jiste na.rat pulku fora :roll: pokud tomu tak neni doporucim vic cist nez se na neco zeptas :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Popravdě, uvedení nivých konzolí není vůbec jisté. Ani Sny, ani MS zatím nepředstavili nové konzole, takže bych s 2012 moc raději nepočítal. I kdyby oznámili nové konzole teď, neznamená to, že tu budou ihned. Navíc, když vyjde konzole, nemívá hry nijak extra a hlavně, není jich moc. Naproti tomu nynější generace má her opravdu dost. Grafika: většina her vypadá pro Xbox o něco lépe. To je fakt. Ale stejný fakt je, že většinou si rozdílů všimneš při pouze při srovnání her "vedle sebe". Pro většinu hráčů jsou rozdíly zanedbatelné. Ale pozor: na konzolích nejsou žádné "maximální detaily". To je věc PC. Na konzolích hra prostě je a nastavení se nedá nijak ovlivnit. IMO bych se rozhodoval také podle exkluzivních her. A těch má PS3 více. Rarar: ty procesory ti tedy moc nejdou, spletl ses opravdu dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ale nikde jsem na netu nenašel i na PS3 se dá hrát online jako například GTA a jiné online hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts