deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ale nikde jsem na netu nenašel i na PS3 se dá hrát online jako například GTA a jiné online hry. Samozrejme ze ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 To jsi asi moc ani nehledal. PSN je zdarma, stačí se jen připojit. Pokud hra má multiplayer, hrát můžeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 ♥♥♥♥♥ní je že to nejde flash ty hry taky stojí docela velkou cenu,a palenky nemůžu rozjet přes multiplayer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 nanaki: strasne se ti omlouvam ze jsem se spletl o jedno jadro cpu u ps3 (ne 9jader ale 8 ) ps3: Konzole používá procesor Cell (celým jménem Cell Broadband Engine), který vyvinule firmy Sony, Toshiba a IBM. Procesor je postaven na architektuře PowerPC PPE a je taktován na 3.20GHz, dále obsahuje i osm SPE. Osmá jednotka SPE je vypnuta kvůli výnosu čipu. Pouze šest SPE ze sedmi je nabízeno pro vývojáře, sedmé je vyhrazeno pro operační systém konzole. a x360? Xbox 360 obsahuje CPU s označením Xenon-CPU (nebo také XCPU) u Microsoftu a „Waternoose“ u IBM. Jde o upravenou verzí tříjádrového PowerPC od IBM. Citovano z wikipedie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Radar: pořád jsi dost mimo. SPE není plnohodnotné jádro a nikdy nebude. SPE jsou pouze pomocné jednotky, které samy o sobě moc nedokážou. A to nemluvím o faktu, že v PS3 je pro potřebu her jen 6 SPE + 1 PPE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 nebudu se s tebou hadat. Co je psano to je dano. Je psano 8 jader (at si to jadro slouzi k cemu chce porad tam je 8 ). TECKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ono se toho nakecá (nebo napíše) docela dost. Ne všechno je však pravda. Přečti si Wiki, tam je to psáno docela podrobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Tak co si mám koupit co je lepší,výkonnější ,a nejlepší :D Xbox 360 Slim nebo PS3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 vono výkon není vše a navíc papírovej :D musí se s tím hlavně umět! vše je o hrách o těch only for....osobně se směji tomu, kdo se hádá to je lepší protéže to má 10 jáder ne to protože to má 30 a nakonec se stejně nejvíc prodává 1 jádrové(ano WII) :) většina her je pro vše ale jsou jak píši only for kusy a ty rozhodují primárně + online základna asi(to nevedu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Tak co XBOX NEBO PS3 jen na tuto otázku odpověd :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Na to ti nikdo neodpoví, to musíš rozhodnout sám co je pro tebe lepší. Například jestli maj tvý kamarádí jednu z konzolí, nebo u které konzole jsou pro tebe lepší exkluzivky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Osobně bych doporučil PS3. A to právě kvůli většimu množství a exkluzivních her. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ale jak bude PS4 tak mě pak bude mrzet že proč jsem si koupil PS3 když už je PS4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ale jak bude PS4 tak mě pak bude mrzet že proč jsem si koupil PS3 když už je PS4 PS4 vyjde pravděpodobně nejdřív za dva roky, bude stát 15+ tisíc a launch hry budou mizerné. Určitě jdi do současné generace... Kupříkladu PS3 se dá sehnat za 5-6k, to není tak velká investice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Tak s tímhle přístupem si nekupuj ani PS4, ale počkej na PS5. Vlastně ne, mrzelo by tě to, až vyjde PS6. Teď vážně. IMO kupovat si konzoli hned po vydání nemá smysl. Je drahá a nejsou hry. A ty co jsou, bývají šité dost horkou jehlou a nestojí za nic. Lepsí je počkat nějaký čas a koupit si konzoli potom, nikam neuteče. A mezitím si můžeš čas vyplnit konzolí s nynější generace. Ty už jsou levné a her je dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Takže ten PS3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 PS3 má podle mého názoru více kvalitních exkluzivek a má směsici všech žánrů - u X360 jsou to především střílečky. Taky má větší českou komunitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Kluku, ty jsi hroznej troll! Kup si prostě, co chceš víc ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 http://www.alza.cz/sony-playstation-3-slim-160gb-d192176.htm http://www.alza.cz/sony-playstation-3-slim-320gb-resistance-3-d258422.htm http://www.alza.cz/sony-playstation-3-slim-320gb-infamous-2-d242452.htm http://www.alza.cz/sony-playstation-3-slim-320gb-move-starter-pack-d236398.htm http://www.alza.cz/sony-playstation-3-slim-320gb-battlefield-3-d275305.htm http://www.alza.cz/sony-playstation-3-slim-320gb-uncharted-3-drakes-deception-d267952.htm jaký si mám vybrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 piggy no ale já nevím co a co chci víc z tych 2 proto se ptám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Záleží na tom jaký typ her tě baví, ale já bych doporučil ten bundle s Uncharted 3, to je hra (nebo série) kvůli si spousta lidí PS3 koupila, lepší grafiku a zpracování na konzolích nenajdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Už nic neřeš. Vem korunky, upaluj do obchodu a vezmi PS3 s Uncharted 3. Budeš spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 No já to objednám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 ady je srovnání GTA IV: Xbox 360 vs PS3 Comparision Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Mě se furt zdá že je Xbox 360 Slim výkonnější na hry,a jiné věci než PS3 Slim Jak jsem si to ověřoval win Xbox. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts