spacir Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ahoj všichni,dostal jsem hru Uncharted 3, pouze disk a papír s voucher codem pro hraní on-line,ale nefunguje mi [ten kód :) ] Nemáte někdo podobnou zkušenost??Nebo nějakou radu proč to nejde?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 spacir nejde to treba proto ze ten kod byl uz pouzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 použitý nebyl,aspoň co vím,na nějakých zahraničních serverech jsem něco četl o beta verzi,možná je to tím.opravdu nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 4, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 A jak můžeš vědět, že nebyl použítý? Protože ti to řekl ten, kdo ti to prodal? Koupil jsi hru z druhé ruky, navíc jen placku s nějakým vytištěným papírem. Neblázni prosímtě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Přesně tak , kód s online passem , byl použit ..... Já bych to udělal tak ,že bych si napsal o nový a řekl jím ,že jsem si koupil novou hru a nejde mi na tom Online pass , zkoušel jsem to několikrát a nic! Já jsem to udělal přesně i s fifou 2012 a mám od nich new online pass a hraju online ,,, hahaha, Zkus to taky a dej potom vědět .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Zapomněl jsem dopsat , musíš si o něj napsat na zákaznické podpoře Naughty dog ,já to udělal na EA sports a poslali mi nový k´d emailem ,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 OK, dík zkusim a dám pak vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 jak to dopadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.