Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Recovery menu


Tom.Fucik

Otázka

Myslím, že by bylo dobrý (návrh) napsat do návodů popis jednotlivých položek v recovery meny, co na co je atd. Mě se zdá zajímavá položka (mám CZ recovery) Zrychlení Memory Stick v záložve pokročilé nebo aktivovat flash, režim ISO. Ale nevím, jestli když něco přehodím, třeba nedostanu Brick?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ne brick nedostaneš, jinak by tam ty volby asi nebyly nemyslíš, kdyby bylo riziko bricku. A myslím, že recovery i vsh menu je tak jednoduché a ještě teď když je v češtině, tak je jasné co která volba dělá, takže popis ani není třeba. Takže popořadě (i když nevím co je na tom nejasného, vždyť už jen ty samotné názvy odkazují na to co která volba dělá):

Zrychlení memory stick je snad jasné ne? - Prostě ti to zrychlí načítání z memory sticku.

Aktivovat flash to je snad taky jasné? - Prosti si můžeš aktivovat flash player bez nutnosti připojení na internet (což jinak musíš být připojený). Je to ale hodně stará verze flashe.

Režim ISO - To jsou ovladače (Inferno, M33, Sony Np9600) přes které se spouští ISO/CSO hry, když některá hra nefunguje, tak si to přepneš na jiný ovladač a měla by fungovat, ale v současné době pokud se nastaví Inferno tak by měli jít všechny hry, protože je to kombinace těch předchozích dvou (M33, Np9600)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu