Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Geronimo Stilton in the Kingdom of Fantasy - SK Preklad

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých hráčov psp hier! Mám pre vás výbornú správu! Z tejto novinky sa mi podarilo vyextrahovať texty, preložiť a vrátiť naspäť do hry tak aby bola funkčná :!: Textov je strašne veľa a potrvá kým preložím celú hru. Aby moja práca nevyšla nazmar rád by som vedel, či je záujem o hru/preklad.

:arrow: to či hra ostane len pre VIP alebo sa dostane do obehu záleží len a len od vás! Aj to je jeden z dôvodov prečo som túto tému vytvoril! Ak máte záujem o hru na download po slovensky napíšte do tejto témy -

http://www.console-power.com/psp-games/geronimo-stilton-in-the-kingdom-of-fantasy-sk-preklad-t26509.html

(mám záujem). Kým nebude 60 záujemcov o preklad hra bude dostupná len pre VIP :!:

:arrow: momentalne sú preložené 2 kapitoly (zo 7)

Ukážky z hry

pct2001a.pngpct2002v.png

pct2003t.pngpct2012.png

pct2000.th.png pct2001i.th.png pct2002.th.png pct2003o.th.png pct2004.th.png pct2005f.th.png

pct2006x.th.png pct2007p.th.png pct2008.th.png pct2009j.th.png pct2010.th.png pct2011v.th.png

pct2012s.th.png

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu