futo Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Ahoj můžete mi někdo poradit jak zprovoznit E3. Namontovany ho mám dnes jsem to dělal do PS3 Fat bez pájení na clip vše je jak má být jen má angličtina není dobrá tak nevím co dál. Na ps3 mám 3.56 tak nevím jestli nejdříve upgrade na 3.72 a přes e3 zpět na 3.55. Moc prosím o pomoc a nejlépe podrobně předem děkuji všem:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 podrobně to půjde jen anglicky, protože je ten návod v tom napsanej, v ČR tohle moc lidí ještě nemá proto ten návod ještě v češtině neni, můžu ti kus přeložit, ale z vlastní zkušenosti vim že pokud u toho nemůžu být a zkoušet to sám tak se tyhle věci radí hodně blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 tady se totis zapomina ze je tohle konzolove forum a navod uz tady mel bejt minimalne od provozovatele fora a ne ze nejakej sulda napise najdi si to na googlu jednou to je konzolove forum tak tady ma bejt vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 a navic se to nevyplati cena dalsi hd na prepinani plus ten nesmysl kam ten druhej strcis za ty prachy si koupim bazarovou ps3 s fw do 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 tady se totis zapomina ze je tohle konzolove forum a navod uz tady mel bejt minimalne od provozovatele fora a ne ze nejakej sulda napise najdi si to na googlu jednou to je konzolove forum tak tady ma bejt vseNemáš pravdu. Všetko tu byť nemôže. Pokiaľ s tým nikto nemá osobnú skúsenosť tak prečo by sa tu mal nejaký návod objaviť? Tento zásah do hardwéru tu robí len hŕstka ľudí preto ten návod chýba. Skôr je jednoduchšie si to nájsť na googli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=w9ZnSobfYcw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.