Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prosím o radu (E3 Flasher)


futo

Recommended Posts

Ahoj můžete mi někdo poradit jak zprovoznit E3. Namontovany ho mám dnes jsem to dělal do PS3 Fat bez pájení na clip vše je jak má být jen má angličtina není dobrá tak nevím co dál. Na ps3 mám 3.56 tak nevím jestli nejdříve upgrade na 3.72 a přes e3 zpět na 3.55. Moc prosím o pomoc a nejlépe podrobně předem děkuji všem:cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podrobně to půjde jen anglicky, protože je ten návod v tom napsanej, v ČR tohle moc lidí ještě nemá proto ten návod ještě v češtině neni, můžu ti kus přeložit, ale z vlastní zkušenosti vim že pokud u toho nemůžu být a zkoušet to sám tak se tyhle věci radí hodně blbě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
tady se totis zapomina ze je tohle konzolove forum a navod uz tady mel bejt minimalne od provozovatele fora a ne ze nejakej sulda napise najdi si to na googlu jednou to je konzolove forum tak tady ma bejt vse
Nemáš pravdu. Všetko tu byť nemôže. Pokiaľ s tým nikto nemá osobnú skúsenosť tak prečo by sa tu mal nejaký návod objaviť? Tento zásah do hardwéru tu robí len hŕstka ľudí preto ten návod chýba. Skôr je jednoduchšie si to nájsť na googli.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu