Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ulozene pozice PSN her po smazani + misto na HDD


Marr

Otázka

Zdravim, momentalne hraju z PSN stazeny Battlefield 3 a pokud vyjde na PSN i MW3, tak jelikoz nebudu mit urcite na HDD misto i na MW3, se chci zeptat, jestli po smazani BF3 a po jeho opetovnem nainstalovani budu moct pokracovat v SP v rozjete kampani a MP na te classe, kde sem skoncil. Snad jsem to napsal srozumitelne :-) diky za reakce

btw, jeste jeden dotaz, ktery souvisi s tim mistem na HDD. Stazene hry mi zabiraji cca 25gb, ale PS3 mi ukazuje, ze mam volnych cca 5gb. Kde by mohl ten zbytek byt? Videa, muziku ani zadny nic takovyho tam nemam a co vim, tak PS3 si pro sebe zabira pouze par GB. Mam 60gb verzi a docela me to stve. Co si pamatuju, tak kdyz sem mel JB, tak sem tam mel nejake hry, ktere sem ale pote vymazal z PS3, tudiz by na HDD vubec nemely byt, ze?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pokud hru smažeš nic se neděje MP statistiky jsou na serveru EA, co se týká save ty jsou v PS3 zvláště. Ohledně místa na HDD pokud jsi mel JB a po jeho odstranění jsi neudělal format HDD pak ti na něm zbyly instalovatelné součásti her jako jsou patche, taková instalace může zabírat na HDD i 2GB místa na jednu gamesu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
ne, format sem nedelal :-))) daji se ty soucasti nekde najit a smazat?

Ano. Složka Game Data v XMB v časti Game vyroluj hore, zmaž všetko týkajúce sa konkrétnej hry, pri CFW je možné cez mM vymazať kompletnú zložku s hrou v časti GAMES a to isté v složke game. Pokiaľ CFW nepoužívaš tak jedine formát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu