Aksoj Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Dobrý den . Nějak sem se v tom tady zamotal a už nevím hlavu ani patu :cry: a tak bych se chtěl optat zda je možné nějakým způsobem upravit můj xbox 360 slim 250gb aniž bych stratil záruku a dalo se tam na disk nahrát hry třeba odtud http://tracker.cztorrent.net/torrent/dirt-3-xbox-360/158949 nebo http://tracker.cztorrent.net/torrent/forza-motosport-4/177803 . díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Úpravy tohoto typu je natolik závažný zásah do HW konzole že záruka se ztrácí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aksoj Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Hmmmmmmm škoda děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Hmmmmmmm škoda děkuji za odpověď Když už má někdo zájem o flash , RGH a nebo jiný způsob jak nekupovat originálky , tak nechápu proč lituje ztrátu záruky . Ušetří přece tolik , že si případnou opravu může zaplatit - nehledě k tomu že dnes už nejsou poruchové ( náchylné na RROD ) jako dříve . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aksoj Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 toro : když bych tedy chtěl úpravu abych mohl hrát hry stažené ( třeba co jsem dával odkaz nahoře ) uložené na HDD v xboxu + hrát hry online co by jste mi doporučili jakou úpravu ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 toro : když bych tedy chtěl úpravu abych mohl hrát hry stažené ( třeba co jsem dával odkaz nahoře ) uložené na HDD v xboxu + hrát hry online co by jste mi doporučili jakou úpravu ? dík Nevím jak je to s wasabi , ale x360key to umožňuje . Dá se odpojit a hrát online na live s originálkami . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 RGH nebo LT 2,0 případně obojí :-) stačí číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 RGH nebo LT 2,0 případně obojí :-) stačí číst S RGH nelze hrát na live . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sooe Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Zdravím.Chci se zeptat...Měním PC a mám nabídku Xbox 360 slim flash 2.0.Trochu se v tom nevyznám-mám PS3.Pude hrát online?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 S RGH nelze hrát na live . Záleží, jak se to vezme. ODD emulátory také nejsou bezpečné pro XBLive, c4eva to říkal už mnohokrát. Pakliže za možnost jít online s x360key považujeme to, že jej vyřadíme z provozu (odpojíme) a budeme používat originálky, pak u RGH zase můžeme říct, že při instalaci dual-boot NAND zvolíme při startu orig. NXE a rovněž můžeme chodit na XBLive. Tento způsob bych dokonce považoval za více bezpečnější, protože NAND zůstane v tomto případě stále bez záznamu (případný flag), narozdíl od ODD, kde v případě flagu konzole i na straně M$ serverů už je to bohužel nevratné. O tyhle ODD emulátory se zatím nějak blíž nezajímám, informace čerpám víceméně z doslechu, každopádně např. i na stránkách výrobce x360key je stále uvedeno, že podpora pro XBLive je stále jen v přípravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Na SHARE-FORU je tento dotaz : " Ahoj, dá se xkey nějak odstavit, abych mohl s originálkou na live??? " pcmaker který tam informace o x360key dává mu odpovídá : " Ano máš to ve specifikaci -Pass-through mode. (Use your Xbox 360 in "normal mode") " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 toro, tušil jsem, že informace máš odtamtud (btw pořád tam nejsem registrovaný, je něco co tam člověk najde a má cenu se tam registrovat? :-) Ale.... o x360key a podobných ODD toho bylo napsáno tolik, dělal se kolem nich takový hype... a spousta věcí se ukázala nebýt pravdou. A to že je to napsáno ve specifikaci? Já zase čtu na stránkách výrobce toto: [h=3]Work in progress:[/h] Loading games from NFS and Samba shares* Xbox Live support Backup original Xbox 360 games to USB hard drive viz. http://xk3y.com/features Takže otázka - věřit výrobci či nějakému fóru? Nechci kolem toho hluboce debatovat, já jsem sledoval diskuzi na téma ODD s c4eva, znám jeho názor na tyto produkty vs. služby Live a z nabízených popisů, názorů a datasheetů má pro mě jeho zkušenost momentálně nejvyšší váhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Jsou tam informace a jsem tam hlavně V.I.P. členem kvůli hrám přeložených do češtiny . Já ti ale netvrdím že to musí být pravda - jako o všem co se nikde přesně nedozvíš . Může to být také tak že se bude řešit hraní na live z HDD . To o čem tam píše pcmaker je situace kdy se x360key úplně odstaví a xbox funguje jako neflashlý xbox s originálkou v mechanice . Předával jsem jen informaci , takže také se o tom nemíním dohadovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Aksoj
Dobrý den . Nějak sem se v tom tady zamotal a už nevím hlavu ani patu :cry: a tak bych se chtěl optat zda je možné nějakým způsobem upravit můj xbox 360 slim 250gb aniž bych stratil záruku a dalo se tam na disk nahrát hry třeba odtud http://tracker.cztorrent.net/torrent/dirt-3-xbox-360/158949 nebo http://tracker.cztorrent.net/torrent/forza-motosport-4/177803 . díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.