Moderators SAIXX Odesláno Listopad 8, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 takže je nás 5 1.SAIXX 2.jesterhead - odeslána PM, ZAPLACENO, ODESLÁNY ÚDAJE, FEEDBACK UDĚLEN 3.Johny7 - odeslána PM, ZAPLACENO, ODESLÁNY ÚDAJE, FEEDBACK UDĚLEN 4.majki.mayer - odeslána PM, ZAPLACENO, ODESLÁNY ÚDAJE, FEEDBACK UDĚLEN 5.ecik - odeslána PM, ZAPLACENO, ODESLÁNY ÚDAJE, FEEDBACK UDĚLEN cena za slot je 199,80 po obdržení platby zasílám údaje na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Ahoj, je to s CZ tit. a cena? ...zájem je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny7 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 čau měl bych zájem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 čau já taky. měl bych stejný dotaz jako jesterhead. Ale jeden slot určitě vezmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Také bych měl zájem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Uz je koukam plno, kdyby si to nahodou nekdo rozmyslel, bral bych to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Ahoj, je to s CZ tit. a cena?...zájem je... nevím to 100% ale jelikož to budu brát s EU store tak by měla být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Ahoj keby ti niekto vypadol tak sa ozvi ja mam tiez zaujem :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Uz je koukam plno, kdyby si to nahodou nekdo rozmyslel, bral bych to. o.k. zatím to vypadá, že se uvolní místo jelikož majki.mayer se nějak nemá - jaksi nevím zda odeslal platbu nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Time Is Tickin Away!!! :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Time Is Tickin Away!!! :-( to je bohužel to s čím se musí počítat :cry: vždycky se najde někdo kdo to brzdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 ^ Peníze jsem odeslal už včera, přesně jak jsem Ti psal v PM, tak předpokládám, že zítra dorazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 SAIXX- Psal jsem ti hned ten den večer (9.11) PM, že jsem peníze právě odeslal. Jestli ti nepřišly včera, tak to tam dnes musíš mít! Edit- teď jsem se ještě radši díval na účet, platba odešla 10.11. Dnes ti to musí přijít. Nejsem z těch, co se o něco přihlásí a pak se k tomu nemají- tak jen aby bylo jasno..8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 SAIXX- Psal jsem ti hned ten den večer (9.11) PM, že jsem peníze právě odeslal. Jestli ti nepřišly včera, tak to tam dnes musíš mít!Edit- teď jsem se ještě radši díval na účet, platba odešla 10.11. Dnes ti to musí přijít. Nejsem z těch, co se o něco přihlásí a pak se k tomu nemají- tak jen aby bylo jasno..8) tak to bude problém zde na forum jelikož od tebe sem žádnou PM neměl a nemám:cry: tak se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 tak to bude problém zde na forum jelikož od tebe sem žádnou PM neměl a nemám:cry: tak se omlouvám OK, v pohodě, jen ať nemáš strach..:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 obchod dokončen takže prosím LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Nazdar hosi je prosim vas ten crysis 2 z PSN aj s ceskym menu a titulkami?:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 @keko21: Ano, celá hra (titulky) včetně menu je v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 @keko21: Ano, celá hra (titulky) včetně menu je v CZ Diky chlape:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 opět prosím o LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.