Moderators drak3go Odesláno Leden 28, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 28, 2013 Ten návod už nepokrývá zdaleka dnes všechny možné varianty, není aktualizovaný. Píšeš, že máš Coronu. Můžeš mít 4GB NAND a ta se vyčítá a zapisuje se do ní jiným způsobem, než SPI programátorem. Dále můžeš mít jednu z revizí, které chybí post_out a musíš to řešit buď pájením na kuličku CPU, anebo adaptérem pod CPU. Atd.. Upřímně se divím, že se dnes do stavby něčeho takového chce někdo vůbec ještě pouštět. Citovat
mr.freezer Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2013 takze toto je uz neaktualne?? takze sa ani nemam zaoberat tymto navodom?? urcite sa da najst na internete aj novsi navod na zahranicnych strankach.. Citovat
Moderators drak3go Odesláno Leden 28, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 28, 2013 Může to být aktuální k datu, kdy byl příspěvěk naposledy editován, tj. k listopadu 2011! Zbytek jsem napsal o příspěvek nad tebou. Citovat
mr.freezer Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2013 tak som kusok pocital na nete.. takze mam coronu V2... post out mam... takze co vsetko mi treba??? TX corona 4gb nand rw kit... ten s SD kartou, J-R programator, CR3 litea QSB... toto je vsetko co mi treba??? Citovat
Moderators drak3go Odesláno Leden 30, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 30, 2013 QSB pro možnost vyčtení a zápisu NAND pro Coronu V2 je součástí TX Corona 4GB R/W Kitu. Corona QSB V3 je v tomto případě spíš volitelná nakolik by na ní byly připojeny pouze "E", "F" a "3v3". Zbytek seznamu souhlasí. Citovat
mr.freezer Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2013 (upraveno) takze QSB je uplne zbytocne?? alebo mi to v niecom pomoze?? takze tie 3 veci objednam a malo by to byt vsetko co potrebujem.. nic viac mi netreba?? Upraveno Leden 30, 2013 uživatelem mr.freezer Citovat
Moderators drak3go Odesláno Leden 30, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 30, 2013 Tato QSB, potřebná pro vyčtení NAND u Coron V2, je součástí TX Corona 4GB RW Kitu (toho s SD adaptérem). Tato QSB je tím pádem jen volitelná, nakolik na ní nevyužiješ vstupy pro připojení NAND programátoru pro vyčítání a zápis NAND, ale pouze body "E", "F" a "3v3", na které tím pádem můžeš napájet dráty přímo na desku. Jinak, pokud ti jde o udělání RGH pouze na této jedné konzoli (Corona V2), tak nepotřebuješ ani NAND programátor (J-R Programmer), jelikož u této revize Corony se s NAND pracuje přes SD čtečku (a k tomu sloužící právě v seznamu zmíněný TX Corona 4GB RW Kit). Zmíněné věci ti mohu všechny dodat. Je to už jasnější? Citovat
mr.freezer Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2013 (upraveno) uplne najjasnejsie na svete.. takze len RW kit a CR3?? nic viac... a co reset cleaner??? pomoze pri bootovani?? Upraveno Leden 30, 2013 uživatelem mr.freezer Citovat
Moderators drak3go Odesláno Leden 30, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 30, 2013 (upraveno) Ano, RW Kit a CR3 Lite ti postačí. RST Cleaner není potřeba, v dané konfiguraci chodí ty Corony dobře. ///EDIT: Zapomněl jsem jednu důležitou věc, že pokud je v konzoli DB 15xxx/16xxx, je pro vyčtení CPU klíče zapotřebí TX DGX (pokud by to byl tvůj případ, pak se ti to asi nevyplácí s ohledem na fakt, že DGX bys měl jen na jedno použití). Upraveno Leden 30, 2013 uživatelem drak3go Editace Citovat
mr.freezer Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2013 mas v ponuke aj TX DGX??? aka by bola cena za vsetko dokopy.. CR3, RW, DGX??? popripade aj J-R?? Citovat
Moderators drak3go Odesláno Leden 30, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 30, 2013 Ano mám všechno co požaduješ, ihned dostupné. Napíšu ti přes PM, ať to tu nespamujeme. Citovat
Anubis1 Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2013 Tak tu mam jeden problem s Trinity DB16202. S DGX se nemohu dostat do Xell. Vzdy se vetrak roztoci naplno a obraz na TV neni. Delal jsem ruzne kombinace dratu Post Out 50, 70, 90, 120 a Cpu Rst 10 az 14 po 5mm a vzdy se to chova stejne. Zrejme nejaky previt ktrej nepujde :-) Nesetkal jste se uz nekdo s timto problemem? Citovat
ga1far Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2013 Mel jsem stejny problem. Pomohlo az DGX 1.1. Na druhy glitch najel Xell. S DGX 1.0 ani za den po snad 50 Halt CPU. Citovat
Anubis1 Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2013 (upraveno) Tak problem vyresen s prichodem RGX. Upraveno Březen 4, 2013 uživatelem Anubis1 Citovat
mr.freezer Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 nazdar.. dal som si spravit RGH na Xbox corona... no nie som celkom spokojny... glitchuje dost dlho... niekedy aj 5 minut... sem tam nabehne do 5 sekund, ale len zriedka... ako by sa to dalo doma opravit?? Citovat
Moderators drak3go Odesláno Březen 4, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 5 minut? Špatně odladěno, anebo laciný HW. Co tam máš instalováno za glitch čip? Na tom a na domácí výbavě a případných tvých znalostech záleží, jestli budeš si s tím schopen sám něco udělat. Počítej, že minimálně slušnou pájku a programátor na případnou změnu kódu v glitch čipu budeš potřebovat. Platil jsi za tu práci? Pokud ano, tak si to nech předělat. Citovat
mr.freezer Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 platil som.. mal by ta byt Cool runner... Citovat
Moderators drak3go Odesláno Březen 4, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 CoolRunner je obecný název pro glitch čip, který kdysi vznikl jako referenční. Bohužel je dodnes hodně tento název zneužíván ve prospěch NONAME výrobců ve snaze nabudit dojem, že se jedná o výrobek Xecuter CoolRunner. Takže dnes díky tomu spíš ve tvém případě přísluší otázka, je tam genuine Xecuter CoolRunner a pokud ano, jaká jeho verze? Citovat
mr.freezer Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 to uz neviem presne.. poslali mi len krabicku od xecuter cool runneru Citovat
Anubis1 Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 (upraveno) A na ni je v rohu napsana verze. Prvni verze je bez pismenka a pak tam muze byt B a nebo C. Pripadne to muze byt CR3 Lite. Upraveno Březen 4, 2013 uživatelem Anubis1 Citovat
Moderators drak3go Odesláno Březen 4, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 (upraveno) Takže máš krabičku, máš i štítek se sériovým číslem. Zadej toto na stránce http://serial.xecuter.com a ověř si pravost produktu (i když na druhou stranu, krabička může být od čehokoliv). Pokud je to genuine Xecuter CR3 Lite, tak lze v případě Coron použít alternativní časování (programuje se do čipu), anebo sérií DIP swtchů přímo na CoolRunneru samotném zkusit optimalizovat starty. V neposlední řadě jsou to dráty, jejich délky a použité body, které ovlivňují výsledné chování konzole. Upraveno Březen 4, 2013 uživatelem drak3go Citovat
mr.freezer Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 stitok so seriovym cislom som nenasiel... mam akurat striebornu nalepku TX vzadu na xboxe Citovat
Moderators drak3go Odesláno Březen 4, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 Každý genuine Xecuter CoolRuner je dnes opatřen štítkem se sériovým číslem a tzv. bar kódem pro ověření pravosti. Jedná se o unikátní číslo a lze tak jednoduše ověřit, že se nejedná o fake. Pokud máš krabičku od CR3 Lite a chybí na ní štítek s těmito údaji, napadá mě jediný důvod, proč tam není. Více se můžeš dočíst ZDE Citovat
mr.freezer Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 nasiel som stitok... podla Serial checkra je VALID... takze mal by tam byt original... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.