dopitapetr Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Já je mám od podzimu taky z Playcentra a dostal sem je v té pěkné modré krabici,takže to bylo z US.Jinak 100% spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Ahoj , tak jsem zkoušel šum při vybité baterii. V základním menu žádný šum neslyším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Sluchatka mam od Vanoc a ten SUM jsem taky posledni dobou zaznamenal, vzdy se projevi pri nahravani hry, tedy vzdy kdyz PS3 nevydava zadny zvuk. Pripada mi to jako nejake ruseni z okoli, kolikrat mi prijde, ze tam slysim nejake hlasy (upozornuji ze nic neberu). ;) Ale moc to neresim, protoze jakmile se spusti hra, tak zvuk ve sluchatkach je OPRAVDU luxusni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Ahoj , tak to jsem rád , že nejsem sám. Hlasy jsem ve sluchátkách zaslechl také při načítání , šum nee. Taky nic nehulim a ani neberu:) Sluchatka mam od Vanoc a ten SUM jsem taky posledni dobou zaznamenal, vzdy se projevi pri nahravani hry, tedy vzdy kdyz PS3 nevydava zadny zvuk.Pripada mi to jako nejake ruseni z okoli, kolikrat mi prijde, ze tam slysim nejake hlasy (upozornuji ze nic neberu). ;) Ale moc to neresim, protoze jakmile se spusti hra, tak zvuk ve sluchatkach je OPRAVDU luxusni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leoboss Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Sluchatka jsem koupil a po necelem tydnu pouzivani zacala pri pohybu hlavy vrzat a baterka vydrzela max 3 hod... :(( vraceno .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Tak to mas hodne velkou smulu.ja si nemuzu stezovat jsou super jak design tak kvalita zvuku a take vydrz.hrani s nima je nekde jinde.este ted jse budim kuli killzone3:)))) Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 tak šum slyším taktéž,hlavně při loadingu,baterka vydrží cca 4 hodiny,vrzání sluchátek taktéž potvrzuji vetšinou když začnu trenovat brakedance točení na hlavě.Občas na pul sekundy vypadne zvuk... Jinak max spokojenost,zvuk luxus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 S tím vypadáváním zvuku mi to dělá taky.Je to většinou taky jen na půl sekundy ale někdy to je horší.Např. při hraní MotorStorm Apocalypse sem několikrát hru i sluchátka musel vypnout,až pak to bylo dobry.Ted´u MotorStormu RC mi to dělá taky.Nejspíš to bude nějaky rušení,jinak nevim.Setkal se s tím ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreedomCZ Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Zdravím, také pomalu zvažuji koupi sluchátek, jediné, co mě zarazilo o dva příspěvky výše je jejich výdrž. Například na amazonu uvádějí 7 hodin na jedno nabytí. Mohu tedy poprosit o nějaké uživatelské postřehy? 4 hodiny mi nepřijde zrovna moc,.. to bych si koupi asi ještě rozmyslel. Díky D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazztard Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Zdravím, také pomalu zvažuji koupi sluchátek, jediné, co mě zarazilo o dva příspěvky výše je jejich výdrž. Například na amazonu uvádějí 7 hodin na jedno nabytí. Mohu tedy poprosit o nějaké uživatelské postřehy? 4 hodiny mi nepřijde zrovna moc,.. to bych si koupi asi ještě rozmyslel. Díky D. Tak ja jsem to nikdy casove nehlidal, co se tyce vydrze... Ale fakt mi posledni dobou zacina sr** ze je to po chvilce vytluceny. Ty ctyri hodky by asi odpovidaly. Zvuk super, jsou pohodlny, ale baterky na nic...Zkusim hlidat jak dlouho vydrzi a postnu zkusenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Mě teda vydrží déle jak 4 hodiny.Záleží taky jestli hrajete se zapnutým nebo vypnutým mikrofonem.Mě těch 7 až 8 hodin vydrží v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreedomCZ Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Díky za postřehy. Pokud tedy vezmeme v úvahu i zapnutý mikrofon, vychází to tedy reálně na +/- ty 4 hodiny? Nevím, jestli je to tah Sony, abychom nehráli tak dlouho v kuse a nebo to prostě jen nevychytaly, ale v tom případě bych asi zvážil jiné alternativy.. Ač nerad :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 no muj headset od sony napoprve vydrzel 8 hodin a po prvnim nabiti je to cca 7 - 7,5 hod, vlastni nabyti je docela rychle cca 60-70 minut. Dobre je to,ze ti headset zahlasi,ze bude brzy vybity,takze nehrozi,ze proste vypne najednou. Pokud ma nekdo 4 hodinovou vydrz,ma pravdepodobne kopii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 kže kopii opravdu nemám,proběhla bleskurychlá reklamace,výměna zboží kus za kus,vadná baterie... Nový vydrží cca 6,5-7 hodin bez zapnutého mikrofonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Ahoj všichni , tak mě vyrží cca 7-8 hodin. Bez mikrofonu. S mikrofonem opravdu znatelně míň. Jinak jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Včera jsem se na ten svůj headset díval a mám kus z US.Mám ho od podzimu z Playcentra,tehdy ještě za 2700,- Jinak ho nabíjím až se úplně vybije.Po hlášce Wireless Stereo Headset is low vydrží tak cca 20-30 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Prosím mohl by někdo zkusit resistance3, během hry slyším trvale šum, nejdříve jsem to pozoroval u nových dem a po pořízení resistance3 jsem zjistil že u některých her sluchátka šumí. Zajímavé je že ve hře Skirym se tak neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Prosím mohl by někdo zkusit resistance3, během hry slyším trvale šum, nejdříve jsem to pozoroval u nových dem a po pořízení resistance3 jsem zjistil že u některých her sluchátka šumí. Zajímavé je že ve hře Skirym se tak neděje. U R3 taky slyšim šum když je úplný ticho, podobně tak u Mass Effectu. Ale třeba u Falloutu, BF3 a KZ3 ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.