Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fighters Uncaged KINECT

Aksoj

Recommended Posts

• 2 months later...

Mám ji taky ale nevím jestli je to tím, že ji hraji většinou večer ale Kinect na to reaguje docelka pozdě a nepřesně. Ale nevím jestli to není náhodou tím světlem protože svítí bodovky. A fyzicky je to fakt náročné protože mně stačí dva souboje po dvou kolech a hotovo :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já právě nasměruju dvě bodovky na sebe. Jednu zepředu a jednu zezadu ale zkusím to nějak upŕavit a nebo zkusím tam dát LEDkové. Teď hraju to UFC fitness trainer a to je jiný záběr. V půlce 20 minutovky jsem zničený.

uvažuju nad kinectem a nad tím UFC trainerem,jaký na to máš názor? co jsem viděl z videí,tak to nevypadá zas tak marně:)

Odkaz ke komentáři

uvažuju nad kinectem a nad tím UFC trainerem,jaký na to máš názor? co jsem viděl z videí,tak to nevypadá zas tak marně:)

Marné to není určitě. Má to něco do sebe a pokud si dáš cvičení s trenérem, tak v první fázi zahříváš ve druhé silově cvičíš a ve třetí protahuješ. Dá se tam nastavit z více délek cvičení a včera jsem si dal 17 min. a ke konci jsem nemohl ani stát a teklo ze mně jako z vodovodu :-)

Odkaz ke komentáři

Marné to není určitě. Má to něco do sebe a pokud si dáš cvičení s trenérem, tak v první fázi zahříváš ve druhé silově cvičíš a ve třetí protahuješ. Dá se tam nastavit z více délek cvičení a včera jsem si dal 17 min. a ke konci jsem nemohl ani stát a teklo ze mně jako z vodovodu :-)

a jdou vidět nějaké výsledky? teda pokud to máš delší dobu:)

Odkaz ke komentáři

Zatím ne protože to hraju (cvičím) týden ale už vydržím delší cvičební intervaly než na začátku. A to že mně bolí celé tělo :-) ani nepočítám. Na začátku vyplníš údaje o postavě, výška, váha a pak by se to mělo doplňovat.Ale chci vydržet co nejdél a pak se uvidí.

Odkaz ke komentáři

můžeš tam mít uplnou tmu a funguje vše jak má...

To bych nerekl,hraji vecinou pres noc a mam da se rict bodovky nad sebou takze jsem celi ve stinu a kinect to moc nedava hlavne ve dvou hracich,to si dela co chce.Hral jsem ve dne a je to v pohode.

Nejlepsi je nejake svetlo co nasvecuje zepredu.

Odkaz ke komentáři

To bych nerekl,hraji vecinou pres noc a mam da se rict bodovky nad sebou takze jsem celi ve stinu a kinect to moc nedava hlavne ve dvou hracich,to si dela co chce.Hral jsem ve dne a je to v pohode.

Nejlepsi je nejake svetlo co nasvecuje zepredu.

Už jsem nad tím přemýšlel, že budu muset použit nějaké přenosné světlo které svítí zepředu. Napadl mně nějaký slabší halogen ale uvidím.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu