Aksoj Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Chtěl bych se optat jestli má někdo zkušenosti s touto hrou a jak ji hodnotí vypadá zajimavě :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aksoj Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 nikdo to ještě nehrál ???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetersonCFC Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Jo, já to mám doma :). Dobrá hra, ale pro mě docela fyzicky náročná:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cosaman Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Mám ji taky ale nevím jestli je to tím, že ji hraji většinou večer ale Kinect na to reaguje docelka pozdě a nepřesně. Ale nevím jestli to není náhodou tím světlem protože svítí bodovky. A fyzicky je to fakt náročné protože mně stačí dva souboje po dvou kolech a hotovo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetersonCFC Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Mě to reaguje vpohodě. Jo, tím světlem by to bejt mohlo. Fakt :-D? Tak to seš na tom s fyzičkou docela dobře. Já to pařím s bráchou, střídáme se a po 2 soubojích sotva dejcháme :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 mam to taky...pro mě každá hra na kinect celkem náročná,člověk se u toho zapotí jak prase.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 taky jsem z toho zrychtovanej bodovky nic moc hlavne nesvitit moc za sebou spis pred nejlepsi na snimani je deni svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 můžeš tam mít uplnou tmu a funguje vše jak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cosaman Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Já právě nasměruju dvě bodovky na sebe. Jednu zepředu a jednu zezadu ale zkusím to nějak upŕavit a nebo zkusím tam dát LEDkové. Teď hraju to UFC fitness trainer a to je jiný záběr. V půlce 20 minutovky jsem zničený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Já právě nasměruju dvě bodovky na sebe. Jednu zepředu a jednu zezadu ale zkusím to nějak upŕavit a nebo zkusím tam dát LEDkové. Teď hraju to UFC fitness trainer a to je jiný záběr. V půlce 20 minutovky jsem zničený. uvažuju nad kinectem a nad tím UFC trainerem,jaký na to máš názor? co jsem viděl z videí,tak to nevypadá zas tak marně:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cosaman Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 uvažuju nad kinectem a nad tím UFC trainerem,jaký na to máš názor? co jsem viděl z videí,tak to nevypadá zas tak marně:) Marné to není určitě. Má to něco do sebe a pokud si dáš cvičení s trenérem, tak v první fázi zahříváš ve druhé silově cvičíš a ve třetí protahuješ. Dá se tam nastavit z více délek cvičení a včera jsem si dal 17 min. a ke konci jsem nemohl ani stát a teklo ze mně jako z vodovodu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Marné to není určitě. Má to něco do sebe a pokud si dáš cvičení s trenérem, tak v první fázi zahříváš ve druhé silově cvičíš a ve třetí protahuješ. Dá se tam nastavit z více délek cvičení a včera jsem si dal 17 min. a ke konci jsem nemohl ani stát a teklo ze mně jako z vodovodu :-) a jdou vidět nějaké výsledky? teda pokud to máš delší dobu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cosaman Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Zatím ne protože to hraju (cvičím) týden ale už vydržím delší cvičební intervaly než na začátku. A to že mně bolí celé tělo :-) ani nepočítám. Na začátku vyplníš údaje o postavě, výška, váha a pak by se to mělo doplňovat.Ale chci vydržet co nejdél a pak se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 super,takže si mě utvrdil do toho jít:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 můžeš tam mít uplnou tmu a funguje vše jak má... To bych nerekl,hraji vecinou pres noc a mam da se rict bodovky nad sebou takze jsem celi ve stinu a kinect to moc nedava hlavne ve dvou hracich,to si dela co chce.Hral jsem ve dne a je to v pohode. Nejlepsi je nejake svetlo co nasvecuje zepredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cosaman Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 To bych nerekl,hraji vecinou pres noc a mam da se rict bodovky nad sebou takze jsem celi ve stinu a kinect to moc nedava hlavne ve dvou hracich,to si dela co chce.Hral jsem ve dne a je to v pohode.Nejlepsi je nejake svetlo co nasvecuje zepredu. Už jsem nad tím přemýšlel, že budu muset použit nějaké přenosné světlo které svítí zepředu. Napadl mně nějaký slabší halogen ale uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.