Moderators SAIXX Odesláno Listopad 9, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Takže sme plný... - oprava: ty zm*di tu cenu zvedli na 759,-(ještě dneska ráno kolem 2h byla cena 519:cry:) tzn. slot 151,80 zájemci: SAIXX ecik - odeslána PM, ZAPLACENO, ODESLÁNY ÚDAJE, FEEDBACK UDĚLEN orgilion - odeslána PM, ZAPLACENO, ODESLÁNY ÚDAJE, FEEDBACK UDĚLEN R4ms3S - odeslána PM, ZAPLACENO,ODESLÁNY ÚDAJE, FEEDBACK UDĚLEN budulinek - odeslána PM, ZAPLACENO, ODESLÁNY ÚDAJE, FEEDBACK UDĚLEN edit: zapomněl jsem vám rozeslat e-maily takže tady je: saixx(at)seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Určitě bych měl zájem o Resident Evil V a možná i o tu Splinter Cell trilogii (pokud mi to nevyjde >ZDE<, tak určitě vemu i jí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Koukam ze sme psali konykonrad o tu SCT oba :) takze pokud se neozve tak bych zajem o tu Splinter Cell HD Trilogy měl taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4ms3S Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Určitě bych měl zájem o: GoW Collection Volume II Resident Evil V Splinter Cell HD Trilogy Limbo jsem nedávno kupoval :) BTW doufám, že nic z toho není nějaký DLC a nepotřebuju ještě samotnou hru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Já bych bral tyhle hry - Resident Evil V a Splinter Cell Trilogy.Tak si mě dyžtak napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 origilion, ecik: nevím jak vy, ale já radši od obchodu s tím konykonrad odstoupil, nic mi nenasvědčovalo tomu, že bych byl tím obchodem spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 origilion, ecik: nevím jak vy, ale já radši od obchodu s tím konykonrad odstoupil, nic mi nenasvědčovalo tomu, že bych byl tím obchodem spokojený Hele vubec se neozval zakze pokud se slezem lidi tady tak to SCT vemu na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Určitě bych měl zájem o:GoW Collection Volume II Resident Evil V Splinter Cell HD Trilogy Limbo jsem nedávno kupoval :) BTW doufám, že nic z toho není nějaký DLC a nepotřebuju ještě samotnou hru ;) ne ne jsou to hry :) DLC nějak nemusím jelikož většinou cena neodpovídá obsahu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4ms3S Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 díky, takže co jsem napsal, to platí! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Hele vubec se neozval zakze pokud se slezem lidi tady tak to SCT vemu na 100% právě... on psal,psal a pak nic což mi vůbec nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 takže na splinter cella je nás tedy 5 pokud nemáte v plánu ještě nějakou hru, můžeme se teda domluvit na konečné koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4ms3S Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 na mě to nezaleží, takže se dohodněte a pošli do PM číslo účtu a kdyžtak e-mail pro potvrzení platby + cenu za slot ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 na mě to nezaleží, takže se dohodněte a pošli do PM číslo účtu a kdyžtak e-mail pro potvrzení platby + cenu za slot ;) Jop přesně tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 pokud to nebude vadit počkám až se vyjádří do večera snad všichni a pak bych to koupil a zaslal údaje, moc se vám omlouvám :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Pro mě není probém vemu to i za 152,- ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4ms3S Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 ježiš, dyť je to 50Kč navíc :D mám ti je teda ještě dodatečně poslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Pro mě není probém vemu to i za 152,- ......... o.k. fakt se omlouvám, stejně počkám na další jak se rozhodnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 ježiš, dyť je to 50Kč navíc :Dmám ti je teda ještě dodatečně poslat? nj jenže někdo to nemusí tak brát, proto to radši takhle napíšu. jj můžeš to poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Tak kdyz sem chtel stahnout Pandoru Tomorrow tak me to hodilo error 80029701 a ja ted nevim jestli to sebralo slot nebo ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Já odešlu peníze zítra dopoledne z GeMoney, přesně jak jsme se domluvili ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Tak kdyz sem chtel stahnout Pandoru Tomorrow tak me to hodilo error 80029701 a ja ted nevim jestli to sebralo slot nebo ne :( dej tomu čas, mě to taky nějak kolísá a blbne, podle mě je to daný tím, že všichni kupujou jak blázni - tak sem se díval na net a je to dočasný problém s připojením, takže buď chyba u tebe nebo na psn - což myslím že je pravděpodobnější, páč mě to jede přes wi-fi cca 1,5mb/s a teď jen kolm 600-800kb/s 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 ecik: tak tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 obchod dokončen takže prosím LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.