pfunky Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Prosil bych o pomoc jak to mám flashnout, jsem amatér v tomhle směru a mám poprvé psp ( dostal jsem ho dnes uplně nové ), klidně bych vám řekl i jakou mám základní desku ale nevím kde to najdu, byl bych moc rád za pomoc, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puu Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 http://console-forum.net/tema/132310-jaky-cfw-na-psp-e-1004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfunky Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 A jak to mám teda flashnout, zatím se v těch psp fakt moc nevyznám, jakože nejsem ♥♥♥♥♥♥ ale zase to nechci ♥♥♥♥♥♥:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Tady mas navod http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011090001 Pripadne tam pry jede i permanent, na ktery je navod i primo zde na foru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfunky Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 no mel bych to mit nainstalovane akorat nevim jak muzu tedka hrat ty iso hry nebo kam je dat aby se mi nacetly:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puu Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 no mel bych to mit nainstalovane akorat nevim jak muzu tedka hrat ty iso hry nebo kam je dat aby se mi nacetly:/ Tuhle otázku bych v novým topicu už v týhle době fakt nečekal...Na rootu karty vytvoř složku ISO a tam to dávej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Hry se ukládají do složky ISO na root memory sticku. (ms0:/ISO) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfunky Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 jj tak to mam udelane akorat nevim jak ji mam zpustit pak z tady tim programem, normalne ve slozce game se mi neukazuji:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puu Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 když tam máš LCFW tak ho musíš nahodit a pak by se ti hry měli ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfunky Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 no jakoze zapnu ten luncher, pak dam z tama exit a v hrach by na karte mely byt ukazane?:/ jaj proc mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfunky Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 uz ok.dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puu Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Nemáš za co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kn4p1 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 psl nevite nekdo jak flashnou psp e 1004?? jesty j tak mi napiste odkaz dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puu Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 psl nevite nekdo jak flashnou psp e 1004?? jesty j tak mi napiste odkaz dik Čti ten topic od začátku sou tam 2 odkazy, 1 je přímej a druhej tě na to navede.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisa91 Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Prosím o radu, nejde mi flashnout psp e1004, software version 6.50. Zkoušel jsem to ,ale dal jsem tam špatný UPDATE, který nefunguje a po zformátování paměťové karty mi zůstal v psp. Děkuji za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Aktualizuj si na 6.60 a dej si tam 6.60 PRO B10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisa91 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Martin2412 : stále mi to nejde flashnout asi dělam někde chybu...nemohl by si poslat podrobnější instalaci buď sem na mail sisa91@seznam.cz... díky moc... PSP E1004 systém 6.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 No nejdřív si musíš aktualizovat na oficiální firmware 6.60 (stáhneš ho ze stránek sony, nebo ho dáš hledat do googlu), až ho stáhneš, tak ho případně rozbalíš a soubor EBOOT.PBP, který ti vznikne překopíruješ do PSP/GAME/UPDATE (tuhle složku musíš nejdříve vytvořit) a následně to v PSP spustíš, poté teprve můžeš instalovat CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisa91 Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Martin2412 : software mám aktualizován na 6.60. CFW 6.60 pro b10. A když dám v SETTING - SYSTEM UPDATE (tak mi to napíše že nebyli zjištěny žadné použité aktualizační data ) a v SYSTEM SETTING - SYSTEM INFORMATION je software 6.60 PRO - B10. A když si vložím iso hru na kartu tak se mi nezobrazí...Díky za odpověděť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puu Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Když už tam máš PRO B10 tak žádný aktualizační data nepotřebuješ ,potřebuješ jen fast recovery na nahazování CFW. A k těm hrám kam je přesně dáváš? Musíš je mít na kořeni karty ve složce ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisa91 Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Tak už to konečně mám hotový...složku jsem měl v PSP v GAME...děkuju za všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 zde je můj problém: http://console-forum.net/tema/144167-psp-e1004-cb-instalace-6-60-pro-b10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maurittius Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Prosím,mám flashnuto ale nevím jak dál,nevím kam vytvořit složku ISO nebo kam nakopírovat hry,poraďte,jsem asi lama :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 iso vytvoř na rootu karty a hry ve formátu *iso a *cso kopíruj tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maurittius Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Jo pecka,už to maká moc díky kámo :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.