Pája77 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Ahoj,mám PSP e1004,stáhnul jsem si software version 6.60 PRO B-10. Prouptate a fastrecovery jsem zkopíroval do PSP game.Potvrdil tlačítkem X a teď mám version 6.60. Když zkopíruji hry do složky ISO,tak se mi nikde neukazují. Ta složka ISO se musí ještě někam zkopírovat,nebo hry mám zkopírovat do složky ROOT,nebo dělám chybu někde jinnde?Dík !!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Ahoj, no version 6.60 tam mít nemáš, máš tam mít version 6.60 PRO B10. Takže si spusť proupdate, nainstaluj ho, složku ISO na kořeni karty, a hry do této složky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pája77 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Mám ve složce PSP game fastrecovery,proupdate a ciplflasher.Proupdate jsem nainstaloval,takže mám 6.60PRO-B 10. Hru jsem si stáhl,rozbalil,zkopíroval do ISO složky a pořád se mi nikde neukazuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 aha tak už je mi to jasný, ty hry se nerozbalují, prostě se do té složky ISO dají tak jak je stáhneš, totiž, to co stáhneš je už ta samotná iso hra, jen to má obrázek winraru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pája77 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Dííííííííííííík. Už to je O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENIS1111 Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 zdravim...chcel by sem sa spitat ci idu prehrat filmi na psp e1004 system software Version 6.60 ked ho nemam flashnute ? a ak ano v akom format by malo video byt diki z odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Ano jdou. Ve formátu mp4, ale musí být překonvertované v některém z programů na konverzi videa (PSPVC, DVDFAB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENIS1111 Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 diki moc....a co potrebujem vsetko k temu aby sem si mohel flashnut to psp a jake to ma ptm vyhodi ??? ja sem v temto uplni amater je to promna spanielska dedina...dik za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Návod na flash (je to to 6.60 dočasně) http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-c-aktualizace-24-8-2012 . Výhody to má takový, že pak můžeš hrát všechny stažený hry, který kdy byly na PSP vydány. Můžeš hrát homebrew (uživateli vytvořené) hry, PSX hry (hry z Playstationa 1), hry přes emulátory (N64, Gameboy, NES, atd.). Možnost dát si do PSP různé pluginy, jako třeba zobrazení baterky a data rovnou ve hře či v menu, nebo spustit jinou hru bez nutnosti ukončování té předchozí, možnost ukládání hry kdykoliv potřebuješ, přeložení PSP do češtiny, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENIS1111 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Tak to je super.a proc je to jen docasne?na jak dlho to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Dočasně znamená, že se tam ten flash neinstaluje nastálo, jako to bývalo u starých PSP, kdy se původní firmware přepsal tím flashlým a tedy ten původní nahradil. Dnes se CFW (flash) pouze nahraje do RAM paměti, která se po úplném vypnutí/vybytí/restartu PSP smaže a tedy i logicky se smažou data, která jsou v ní uložena a tudíž je nutné jej znovu spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENIS1111 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 no tak chcel by sem to ale ja sam to asi neflashnu ..ja sem natito veci uplne drevo :(takze newim do by to vedel v mojem okoli .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Ale flashneš, vždyť jsem ti dal návod a je to fakt primitivní. Stačí jestli umíš zapnout počítač, připojit kabel do USB, stáhnout z internetu soubor a pak ho v PC rozbalit a nakonec překopírovat 2 složky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENIS1111 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 a nemoze sa mi tam dostat vyrus?lebo mam dost na prd pc..a kamarad mi rikal ze to psp musim rozebrat a prerobit bateriu z 3-clankovej na 2-clankovu ...ci to je blbost ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Ne žádný virus se ti tam dostat nemůže, protože pro PSP žádný neexistuje. Cože? Co je to za nesmysl, to jsem v životě neslyšel o té baterce a ani by to z technického hlediska nebylo možné protože v PSP není žádná článková baterie, tam je Lion baterie, která se uvnitř skládá z dlouhého zamotaného slisovaného kusu nějakého vodivého kovu obaleného v elektrolytu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 To zas někdo dělal chytrýho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENIS1111 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 ok tak ja to nejak skusim spravim snad sa to podary...keby sem to nejak pokazil da sa to napravit ? diki za rady martin2412 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 To se nedá pokazit, šance na pokažení je asi tak 0,00000001% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENIS1111 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 aha no ok tak dnes du nato...skusim to teda sam...a na jakej stranke sa daju stahnut hry do psp? diki za rady martine :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Na Ulož.to , The Pirate bay atd.. :D Skoro všude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENIS1111 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Kolko mb ma cca plna veszia hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Podle toho, jaký druh, ale většina má +500-600 Mb do 1,6 Gb :) určitě nestahuj nějaké pofidérní verze s 12Mb.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Mno tak ono můžou být hry třeba kolem 30MB, to jsou třeba Minis (spíše takové malé logické hříčky) u kterých je ripnutý (odstraněný) Update. Ale jak píše koreko většinou jsou velké od 400MB do těch 1,6GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Jo, já jsem myslel spíše ty klasické hry.. Pak jsou i PSOne hry, GBA hry atd.. Na to jsou do PSP emulátory :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENIS1111 Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 zdravim mohly by ste mi dat link na hru gta4 a na fifu 13 nemohu to najit diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.