Martin2412 Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 No tak, GTA IV těžko někde seženeš, protože na PSP žádné neexistuje a Fifu si sežeň na torrentech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENIS1111 Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 na jakych torrentech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 No na jakýchkoliv, prostě si dej vyhledat třeba na torrentfinderu Fifa 13 PSP a najde ti to plno torrentů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENIS1111 Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 to je program abo stranka to torrentfinder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 jede teda i na tomhle psp nejakej perma cfw ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 to je program abo stranka to torrentfinder http://lmgtfy.com/?q=torrent+finder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Nejlíp se stahují torrenty zde :http://thepiratebay.se/ Je to to nejlepší, co internet mohlo potkat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 No, hnedka po nějakém jiném prohlížeči než je Explorer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Nejlíp se stahují torrenty zde :http://thepiratebay.se/Je to to nejlepší, co internet mohlo potkat :D Ty reklamy jsou dost otravny, je lepsi pouzivat jinou stranku, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Ehmm, jaké reklamy? Já tam žádné nemám, důkaz: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 To mám stejný, ale stačí kliknout někam a hned mne to přesměruje někam jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 No, ať tam klikám, kam tam klikám, tak mě to nikam nepřesměrovává a pořád zůstávám na té stránce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENIS1111 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 dam si to thepirates.....a dam hledat fifu a zobrazi sa mi tam len download ale 3krat...co mam spravit aby mi slo stahovat stej stranky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 No na předchozí stránce máš screen, že mě se tam žádný download ani jednou natož třikrát nezobrazí, prostě si klikni na tu Fifa 13 [PSP] a pak dej get this torrent jinak samozřejmě, že musíš mít nainstalovaného nějakého torrent klienta, například utorrent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Tak když si naklikneš třeba hledání, tak ti vyskočí další záložka s reklamou.. a taky ty nahé ženské co tam dávájí nejsou zrovna krásné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Ehm hoši, to neumíte do prohlížeče doinstalovat doplněk adblock? Potom tam a i kdekoliv jinde po celém internetu nebudete mít ani žádné "krásné" nahotinky ani žádné jiné reklamy a budete mít po problémech a bude to vypadat, jako na mých screenech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Ne, někdy to není od věci se dozvědět neco nového .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENIS1111 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 a na ulozto nestahnu fifu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Tady máš 12tku: http://uloz.to/x4yqird/psp-fifa-2012-cso Myslím, že FIfa 13 stojí za prd, hrál jsem ji ( buď to byla 12, nebo 13tka , ale byla to ta nejnovější :D ) a ta grafika je ďas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENIS1111 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 toto mi nepujde ? http://uloz.to/xT6n8TW/psp-fifa-2013-iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Půjde, proč by ti to nešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Člověk totiž nikdy neví, jestli je to na PC nebo na PSP, když to má příponu ISO.. Sice dnes už hry na PC mají 15Gb, ale dřív se mi to několikrát stalo, že jsem stáhnul PC verzi hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.