radiel Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 kamarad si koupil samsunga ue32d6000 3d bez konverze má ps3 3.73 a kdyz vlozi 3d hru jako killzone 3 crysis2 uncarted 3 tak v menu hry pokud chce nastavit 3d efekt objevi se 3d televize nepripojena - nedetekovana,ma 1,4 kabel.nemate nekdo zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Neviem či túto funkciu využiješ iba pri televízoroch sony brávia, ale to by som fakt hádal. Tam bude nejaká prkotina v nastaveniach. A ďaľšia vec. Funkcia Anynet+ je u samsungov defaultne vypnutá. Skús ju zapnuť v menu televízora, vypni telku aj psko a potom zapni psko tlačidlom na DSku alebo hlavným tlačidlom. Telka by sa ti mala automaticky zapnúť do menu XMB pska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 premyslim jeste nad vstupama hdmi 1 atd. jinak je to taky slovak a volal mi to z Bratislavy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 premyslim jeste nad vstupama hdmi 1 atd. jinak je to taky slovak a volal mi to z Bratislavy :) Tak mu povedz nech zabehne do Polus City Centra. Tam je Samsung kamený obchod nech mu poradia a keby to nestačilo tak na 1.poschodí je Sony kamenáč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 pokud tu tv pripojil po nejake jine tv mam ten dojem ze se musi udelat znovu nastaveni "display settings" > "video output sett..." > "hdmi" > "autom..." ale jistej si nejsem tak to zkuste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 urcite je potreba udelat znova nastaveni obrazu v ps3, jak pise trotlos. pS3 ma v sobe ulozene hodnoty predchozi TV a s novou tv je neprepise, protoze funguje stejne... reset nastaveni a melo by to ficet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Baltazar Sinaser Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Já mám 3D LG 50" a když jsem připojil PS3, tak automaticky se mi ukázala změna a jestli chci pokračovat. V Crysis2 stačilo v menu natavit 3D zobrazení a bylo. Samozřejmě HDMI 1.4. Firmware mám 3.55. Ale u Killzone 3 jsem to musel vypnut, protože to bylo tak chaotický, že jsem nevěděl kam mám dříve koukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radiel
kamarad si koupil samsunga ue32d6000 3d bez konverze má ps3 3.73 a kdyz vlozi 3d hru jako killzone 3 crysis2 uncarted 3 tak v menu hry pokud chce nastavit 3d efekt objevi se 3d televize nepripojena - nedetekovana,ma 1,4 kabel.nemate nekdo zkusenost?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.