radiel Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2011 kamarad si koupil samsunga ue32d6000 3d bez konverze má ps3 3.73 a kdyz vlozi 3d hru jako killzone 3 crysis2 uncarted 3 tak v menu hry pokud chce nastavit 3d efekt objevi se 3d televize nepripojena - nedetekovana,ma 1,4 kabel.nemate nekdo zkusenost? Citovat
0 Neeo Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2011 Neviem či túto funkciu využiješ iba pri televízoroch sony brávia, ale to by som fakt hádal. Tam bude nejaká prkotina v nastaveniach. A ďaľšia vec. Funkcia Anynet+ je u samsungov defaultne vypnutá. Skús ju zapnuť v menu televízora, vypni telku aj psko a potom zapni psko tlačidlom na DSku alebo hlavným tlačidlom. Telka by sa ti mala automaticky zapnúť do menu XMB pska. Citovat
0 radiel Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2011 premyslim jeste nad vstupama hdmi 1 atd. jinak je to taky slovak a volal mi to z Bratislavy :) Citovat
0 Neeo Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2011 premyslim jeste nad vstupama hdmi 1 atd. jinak je to taky slovak a volal mi to z Bratislavy :) Tak mu povedz nech zabehne do Polus City Centra. Tam je Samsung kamený obchod nech mu poradia a keby to nestačilo tak na 1.poschodí je Sony kamenáč. Citovat
0 trotlos Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2011 pokud tu tv pripojil po nejake jine tv mam ten dojem ze se musi udelat znovu nastaveni "display settings" > "video output sett..." > "hdmi" > "autom..." ale jistej si nejsem tak to zkuste Citovat
0 th0ca Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2011 urcite je potreba udelat znova nastaveni obrazu v ps3, jak pise trotlos. pS3 ma v sobe ulozene hodnoty predchozi TV a s novou tv je neprepise, protoze funguje stejne... reset nastaveni a melo by to ficet. Citovat
0 Baltazar Sinaser Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 Já mám 3D LG 50" a když jsem připojil PS3, tak automaticky se mi ukázala změna a jestli chci pokračovat. V Crysis2 stačilo v menu natavit 3D zobrazení a bylo. Samozřejmě HDMI 1.4. Firmware mám 3.55. Ale u Killzone 3 jsem to musel vypnut, protože to bylo tak chaotický, že jsem nevěděl kam mám dříve koukat. Citovat
Otázka
radiel
kamarad si koupil samsunga ue32d6000 3d bez konverze má ps3 3.73 a kdyz vlozi 3d hru jako killzone 3 crysis2 uncarted 3 tak v menu hry pokud chce nastavit 3d efekt objevi se 3d televize nepripojena - nedetekovana,ma 1,4 kabel.nemate nekdo zkusenost?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.