ecik Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Zdravím, nabízím 4 volné sloty na Resident Evil 5 Gold Edition a 4 volné sloty na Fifu 12. Případným zájemcům zašlu č. účtu kam pošlete peníze a ihned po obdržení platby Vám zašlu přihlašovací udaje na PSN Cena jednoho slotu u Residen Evil 5 GE je 104,- a cena slotu na Fifu 12 je 320,- Zájemci: Resident Evil 5 Gold Edition - SAIXX - zaplaceno, odeslány údaje - casper599 - zaplaceno, odeslány údaje - MarcoVanChlasten - zaplaceno, odeslány údaje - MarcoVanChlasten - zaplaceno, odeslány údaje Fifa 12 - SAIXX - zaplaceno, odeslány údaje - johny92 - zaplaceno, odeslány údaje - tigi - zaplaceno, odeslány údaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 nechces ac b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Klidně si ho vemu, napiš mi PM a dohodneme se (psal jsem Ti předevčírem PM, měl jsem zájem o ty sloty co jsi nabízel, ale doteď jsi ani neodpověděl, tak tentokrát napiš ty ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the edge Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 ja bych mel zajem o dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 ja se jen chci zeptat, da se to hrat na movku? pokud jo,tak jak se to hraje, na pohyb se pouziva normalni DS3 nebo navigacni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 11, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Zdravím, nabízím 4 volné sloty na RE5 GE. Případným zájemcům zašlu č. účtu kam pošlete peníze a ihned po obdržení platby Vám zašlu přihlašovací udaje na PSN Cena jednoho slotu je 104,- beru 100%, když ty si bral ode mě tak já vezmu od tebe 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Všem odeslána PM ... Včera večer jsem si koupil ještě Fifu 12, takže přidávám 4 volné sloty i na Fifu 12. Cena jednoho slotu je 320,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 RE5 sloty vyčerpány, stále jsou k mání 4 sloty na Fifu 12 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny92 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Bral bych dva sloty na fifu :)),kdyztak pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Ahoj, bral bych ten Resident Evil, pošli mi PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Ahoj sel bych do FIFY 12. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Sloty na Fifu 12 rozebrány. Všem odeslána PM, po obdržení platby zašlu přihlašovací údaje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny92 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Zaplaceno a nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 ^ Měl jsem toho teď hodně v práci, takže nemám čas sedět u pc a odesílat údaje hned po obdržení platby. Údaje na Fifu i na BF3 o které jsi měl zájem jsem Ti odeslal před chvílí. Sry za zdržení, ale vážně to teď jinak nešlo ... Jinak co jsem tak předběžně počítal, tak tím, že si johny92 vzal pouze jeden slot Fify 12, mám ještě jeden volný slot na Fifu 12. Prodám ho tomu, kdo si napíše jako první ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Mam zajem o fifu 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnyMouse Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Kdyby to náhodou neklaplo, hlásím se jako další zájemce o FIFU :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.