Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Professor Layton and the Last Specter

Robot2037

Recommended Posts

Hral jsem, dohral jsem a musim rict ze je to klasicky zastupce teto herni serie. Tento dil mi prisel takovy nemastny, neslany. Ano je to porad ten klasicky Layton, ale neprinasi vubec zadne vylepseni. Narazite na ty same puzzle co v predchozich dilech (jemne modifikovane), casto se puzzle opakuji primo ve hre (jen zase s mirnou modifikaci). Pribeh je celkem zajimavy, ale treba v Unwound Future mi prisel lepsi. Zatimco treba minihry se povedli, na ty se clovek vyslovene tesi pokazde kdyz ziska novy level pro minihru.

Nechci tento dil shazovat, je dobry a kvalitni a zabavny (coz potvrzuje to, ze jsem ho hral kdykoliv jsem mel cas). Jen uz nicim neprekvapi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 months later...

Sakra, a zrovna před měsícem mi kleklo DSko :( všechny Laytony mám proježděný až na tenhle kousek, kupodivu se o něm nikde nepsalo (narazil jsem až na recenzi od Tukana ve Score, hodně mě to překvapilo). Příběh je tedy slabší? Pro mě je nepřekokaný druhý díl (Diabolical/Pandora Box), tam mi to ruzuzlení na konci dohnalo k slzám a jiným tělesným tekutinám (klidně mi říkejte citlivka, ale třeba u Titanicu jsem se spíš smál než brečel).

Odkaz ke komentáři

jak citlivka? :D to vyvojari presne po lidech chtej ,konce byval nekdy takove az k placi moc se na tuhle hru tesim jelikoz jsem si zas obednal acekard. Napriklad od hry Unwound Future zacina byt vsechno ve hre nestastne a kdo vi co prijde pak nebo jestli uz to bude hotovy konec. Chronologicky po Unwound Furure uz nema vyjit zadna hra. A ja brecel furt kdyz sem videl napr. film Eternal Diva kazdou chvili, ta hudba a animace... moc se tesim druhy film (byl oznameny letos na podzim americkou pobockou).

Odkaz ke komentáři

No vidíš to, Eternal Diva jsem vlastně neviděl! Vypadá to, že si budu muset v nejbližší době doplnit vzdělání :-) kdysi jsem se na něj chtěl mrknout, ale odradil mě japonský dabing (jasně, je to sice autentické, ale radši bych UK, když už takhle hraju i hru).

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Akihiro Hino oznámil, že pokud bude druhá trilogie Laytonovek úspěšná (což je..) začne Level 5 pracovat i na třetí trilogii téhle hry a vydá druhý film (který je již ve vývoji a měl by být hraný živými herci), takže se třeba dočkáme Laytona i na Wii U, jelikož studiu Level 5 se velmi líbí zapojení téhle hry a ovladače velmi líbí.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu