Robot2037 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Jeste jsem to sice nehral, ale uz to vyslo a da se to sehnat. Hodnoceni to ma slusne, ostatne jako vsichni Laytoni. Je divne ze zde o teto hre jeste nikdo nepsal, kdyz tato serie je tolik popularni. Je to posledni dil co vysel pro DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Hral jsem, dohral jsem a musim rict ze je to klasicky zastupce teto herni serie. Tento dil mi prisel takovy nemastny, neslany. Ano je to porad ten klasicky Layton, ale neprinasi vubec zadne vylepseni. Narazite na ty same puzzle co v predchozich dilech (jemne modifikovane), casto se puzzle opakuji primo ve hre (jen zase s mirnou modifikaci). Pribeh je celkem zajimavy, ale treba v Unwound Future mi prisel lepsi. Zatimco treba minihry se povedli, na ty se clovek vyslovene tesi pokazde kdyz ziska novy level pro minihru. Nechci tento dil shazovat, je dobry a kvalitni a zabavny (coz potvrzuje to, ze jsem ho hral kdykoliv jsem mel cas). Jen uz nicim neprekvapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Já jsem veliký fanoušek Laytona akorát od té doby co jsem prodal DSi a pořidíl 3DS nemám žádnou šanci se jak k Laytonovi dostat a za hry utrácet nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Lazyt: bezne jsem pouzival Acekard2i na 3DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Sakra, a zrovna před měsícem mi kleklo DSko :( všechny Laytony mám proježděný až na tenhle kousek, kupodivu se o něm nikde nepsalo (narazil jsem až na recenzi od Tukana ve Score, hodně mě to překvapilo). Příběh je tedy slabší? Pro mě je nepřekokaný druhý díl (Diabolical/Pandora Box), tam mi to ruzuzlení na konci dohnalo k slzám a jiným tělesným tekutinám (klidně mi říkejte citlivka, ale třeba u Titanicu jsem se spíš smál než brečel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 jak citlivka? :D to vyvojari presne po lidech chtej ,konce byval nekdy takove az k placi moc se na tuhle hru tesim jelikoz jsem si zas obednal acekard. Napriklad od hry Unwound Future zacina byt vsechno ve hre nestastne a kdo vi co prijde pak nebo jestli uz to bude hotovy konec. Chronologicky po Unwound Furure uz nema vyjit zadna hra. A ja brecel furt kdyz sem videl napr. film Eternal Diva kazdou chvili, ta hudba a animace... moc se tesim druhy film (byl oznameny letos na podzim americkou pobockou). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 No vidíš to, Eternal Diva jsem vlastně neviděl! Vypadá to, že si budu muset v nejbližší době doplnit vzdělání :-) kdysi jsem se na něj chtěl mrknout, ale odradil mě japonský dabing (jasně, je to sice autentické, ale radši bych UK, když už takhle hraju i hru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 rok jsem čekal jestli někdo do neuelá titulky a nic tak jsem se na to musel podívat anglicky, jinak aktuálně je Eternal diva ke shlédnutí online na youtube + Surround sound - takže tam jde přeloit anglický titulky na český není to sice nejlepší ale co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Akihiro Hino oznámil, že pokud bude druhá trilogie Laytonovek úspěšná (což je..) začne Level 5 pracovat i na třetí trilogii téhle hry a vydá druhý film (který je již ve vývoji a měl by být hraný živými herci), takže se třeba dočkáme Laytona i na Wii U, jelikož studiu Level 5 se velmi líbí zapojení téhle hry a ovladače velmi líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.