Sarid Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Zdravím, vždycky jsem pálil hry na DVD+R DL 8,5 GB, ale teď, když jsem stáhl například gears of war 3 tak má image větší velikost než je kapacita dvd, jak tento problém řešíte? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Zdravím, vždycky jsem pálil hry na DVD+R DL 8,5 GB, ale teď, když jsem stáhl například gears of war 3 tak má image větší velikost než je kapacita dvd, jak tento problém řešíte? Díky za rady. Jednoduše - vypálíme to na stejné médium jako předtím (DVD+R DL) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sarid Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 no to jsem zkoušel a při vypalováni v imgburn mi to napsalo že image je větší než kapacita dvd, potvrdil jsem že to chci vypálit a při vypalování mi na konci vyskočila chyba a hra nejede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Musíš trochu hledat, bylo tady o tom popsány stohy virtuálního papíru. 1) Buď to můžu vypálit současnou vypalovačkou co máš doma a tímto postupem http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry?highlight=imgburn Dojde k uříznutí image na konci a tím kus dat chybí (1-3 procenta podle vypalovačky).Hrám to obyčejně nevadí, vadí to Forze 4, která je plná až po okraj a má tam nové kontrolní CIV součty.Takže záleží na vypalovačce kolik toho tam dostane, proto někomu Forza tímto způsobem jde a někomu jinému nejde. U ostatních XGD3 her než Forza zatím vydaných to většinou nezlobí, protože nejsou tak plná média. 2) Nebo si koupit vypalovačku řady Liteon iHAS, na kterou byl vydán speciální Firmware, který to vypálí komplet celé, pak je to kompletní kopie jako originál, nezlobí to a můžu s ní dokonce hrát online (což s vypalováním s oříznutím nemůžu, protože je snadno poznat, že nejde o origo hru a zadělávám si na ban).Typy vypalovaček a způsob úpravy zde. http://xbox360.rocknroll.sk/?p=640 Vypalovat pouze na média Verbatim, jinak to nemá cenu zkoušet, platí v obou postupech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sarid Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 dík moc, snad nebudu mít problém s vypalováním tím uříznutím, protože mám zrovna vypalovačku LG :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sarid Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 tak jsem tu hru vypálil podle návodu (nový metal gear solid) a při pokusu o spuštění mi naskočí chyba "this disc's region code is incorrect for this console" co s tím, nevíte někdo? Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Pokud nemáš JTAG, tak kromě koupě nové konzole v Americe asi nic. Hra není určena pro náš region. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sarid Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 díky zkusím znovu vypálit třeba GoW3 e: teď se divám, známý stáhl hru která měla v závorce [uSA] tak jsem mu řekl, ať stahuje region free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Musíš stahovat hry ve formátu PAL, nebo Region Free, ne NTSC, ty nejsou určené pro evropský trh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sarid
Zdravím, vždycky jsem pálil hry na DVD+R DL 8,5 GB, ale teď, když jsem stáhl například gears of war 3 tak má image větší velikost než je kapacita dvd, jak tento problém řešíte? Díky za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.