nechy Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Zdravím, kupuju ps3 pro mého bráchu,který na ní bude hrát klasiku sporty(Fifa a NHL) a GT5,ale chce,aby jsi to občas zahrál i jeho kluk,co má teď 6 let,já mu pujčím od sebe LBP,Everybodys Golf,ale co jsou takový nej hry pro malé děti? Něco jako závody(na PC občas hraje Trackmanii a u mě když nastavím GT5 na arkadu,tak to taky tak nejak zvlada) a pak nějakou chodičku(jako býval Sonic). Díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Urcite doporucuju klasiku Sonica je na Storu 1 a 2 dil po 135,- a i kdyz je to stary tak porad neni nic lepsiho. Ty nove moderni dily uz nejsou to co ty puvodni... ze zavodu jsou dobry Cars 2 mlaticky prckove hrajou Teenage Mutant Ninja turtles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 psal jsem recenzi na Ratchet a CLank: All 4 One a mozna by se mu to mohlo libit...singl je hodne nenarocny, ale radsi at ti nejdriv zkusi demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 ahoj, můj synovec (4,5 roku) nejraději hrává motorstorm, všechny 3 díly nastaveny na pohybové ovládání. U toho vydrží i dvě hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nechy Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 díky za rady...Ten sonic jsem ani nevěděl,že je na storu,to bude to nejlepší...jen ať pokračuje v mých šlepejích,pokud by ho to tolik nebavilo zkusím ty Cars 2 a pak uvidím co ty motorstorm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Na osobne som synovi kúpil všetky 3 diely Ratchet and Clank a ešte to stále hraje. Už je to rok a stále ho to baví. Ak môžem ešte doporučiť tak Monsters vs Aliens je tiež veľmi pekná plošinovka. Okrem neho si to zahrám aj ja čiže zábava je o to väčšia. Určite nedoporučujem žiadne strielačky, sú ťažké na ovládanie a brutál. Ale to je snáď káždému jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 doporuči by mu učení přírou atd aby 6 letej začal bejt zavíslej na hráh není dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Všechny díly Ratcheta.Bez diskuze nejlepší hra pro děti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Já bych mu dal do rukou nový call of duty ad se učí :) a nebo.. nový NFS nebo jestli neco ze starsiho soudku tak GTA4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DN23 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 No ty jsi dobrej šestiletýmu klukovi COD nabo GTA4 asi moc nemyslíš co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Určitě jsou nejlepší nějaké hry s pohybovým ovládáním, PS3ku sice nemám, ale snad bude i něco ve stylu Sportů na xko. Myslím že i novej Raiman RR by se mu mohl líbit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Já bych mu dal do rukou nový call of duty ad se učí :) a nebo.. nový NFS nebo jestli neco ze starsiho soudku tak GTA4 Jo určitě zvládá AJ zadní levou a ovládání pro něj nebude vůbec komplikovaný (pravda v 6ti už by to mohl umět , ale stejně si nemyslim že je to nejlepší, navíc ve svym věku by se u GTA o hodně okrádal, nejsem si jistej že to pochopí stejně) A vyrůstat na sračkách by neměl ( poslední NFS a COD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 A vyrůstat na sračkách by neměl ( poslední NFS a COD ) Nejses drzej?! CoD je klasika! Takne posledni ale treba CoD4.. to je hard core věc.. ale novy NFS sou dobry! A pripadly mi zábavnější než forza nevim proc by to mela bejt sracka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 :lol: Drzej ? Že řeknu na veřejnym fóru svuj názor ? " já bych mu dal do rukou nový call of duty ad se učí " takže si nějaký že CoD je klasika můžeš strčit za klobouk, klasika jsou možná tak první "3" díly (1,2,4 ) . Nevim jestli furt chápeš kolik tomu klukovi je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 bigmenovi bych dal normalne ban, nechapu jak se s takovoudle inteligenci vubec dokaze prihlasit na forum nebo zapnout pocitac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Tak je mu je evidentně taky kolem 6ti tak to bere podle sebe. Btw CoD 4 harcore? Hahahaha :D Ze závodních her bych spíše než NFS pro prcka doporučil Burnout Paradise nebo Wipeout. Ze skákaček určitě LBP, Rayman Origins a myslim že by i Ratcheta by zvládnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Já bych mu sehnala hry se známými hrdiny jako je Spiderman Batman a Turtlesáky, když mic nezabere tak Mortal kombat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Mortal Kombat pro 6letý dítě? :) Děkuju rodičům, že jsem dostával autíčka a lega. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nechy Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Tak zatim zkusime ty LBP,toho Ratcheta a hlavne toho Sonica,kdyby to nestacilo nebo neco nevyhovalo,tak se prejde na dalsi tipy,kazdopadne diky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 doporucuju sledovat nejaky herni weby, konzolista.cz ps3mania.sk atp, jsou tam recenze na nove vydany hry a clovek se pak lip orientuje co vychazi a jakej to je zanr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nechy Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Tak já mám PS3 už tři roky,ale pro sebe vím co chci,ale ted jsem sháněl PS3 pro brachu a toho kluka,tak jsem spíš potřeboval osobní zkušenosti klidně i z minulosti,pač u dětí asi je zbytečný kupovat nějaký top novinky,když se to hned ohraje.Proto ty tipy tady jsou pro mě přínosné víc než recenze...Samozřejmě jen některé.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 jinak nevim zda nekdo postoval ale docela solidni hra po maly dite je SEGA SUPERSTARS TENNIS. Hraje se v ni za zname postavicky od segy a dvojhra na jedny konzoli je hodne zabavna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janky1468626025 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 nejakou LEGO harry potter, a pak motor storm můj synovec (4 roky ) to este nezvladne hrat ale vydrzí na to koukat dlouho. Tak to by ho mohlo zabavit edit: y/i :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhonova Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Já mám 5 letého syna nejvíc času jsme strávili u LEGO Indiana Jones Adventures ...2, To nakonec chytlo i mě a první platina byla na světě :) Ostatní LEGO hry jsou už o fous složitější (Harry potter, Pirati z karibiku, Star Wars) Dále je perfektní Johny Danger - taková motorka a dělají se triky na body - je to legrace i pro dospělé Start the Party (pro move) - opět bomba jak pro děti tak pro dospělé. (po flašce vína mazec :)) Skate 2 - velmi těžké i na mě, ale z nějakého důvodu ho baví jezdit po městě a občas když se mu povede nějaký trik, tak je nadšený :) K zde uváděným hrám : Ratchet a Clank .. pro 5 letého moc složité, co 5 minut se někde zasekne a není schopen to udělat LBP - to samé Sonic - máme jen demo a to ho taky baví Teď nedávno vyšlo demo na nějaké tučňáky a to ho taky baví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Ano DEMO tucnaci - presne Happy Feet 2 je hodne povedena hra pro deti. Dcera (3,5 roku) to hraje ted porad... ;) Skoda, ze tam jsou jen 3 levely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.