TwiCe Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Kromě založení diskuze o této luxusní pařbičce, sem se chtěl s vámi podělit o pack módů, které se mi zalíbili a dal jsem si je do hry 232.85 MB http://www.uloz.to/11063536/skyrim-rar Alternate Skyrim cursors - různé typy ingame kurzorů Armor+Cloth improvement v1.2 - zlepšení textur pro lehkou i těžkou zbroj Dragon texture pack - zlepšení kvality dračích textur Enhanced night Skyrim - lépe ztvárněná noční obloha Enhanced blood textures - vylepšená kvalita textur krve Fix shadow - pohlednější vyhlazení stínů Glowing ore veins - žíly ke kutání jsou lépe vidět Time on loading screen - čas na nahrávací obrazovce Vurts Skyrim pine textures - hezčí textura jehličnanů 10x longer bloody weapon - krev na zbraních zůstává 10x déle Skyrim sunglare v1.1HD - sluneční záře ve vyšším rozlišení Map in 3D - je možné mapu mnohem více přiblížit Nude females v1.2 - hambatiny a mekmeky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 hele kucííí, v práci jsme se dostali k diskuzi, jak je velký Skyrim a délku hraní jsme chtěli porovnat např. s FF10 nebo FF12, pro mojí představu kolik času zabere projít pouze hlavní příběhovou linku? jeden z kolegů PCčkářů tvrdí, že někde psal některý z vývojářů, že lze projít Skyrim za hodinu do závěrečných titulků, když člověk ví, co přesně udělat a nikde se nezdržovat, mě to zarazilo a přijde mi to jako kravina, nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 hele kucííí, v práci jsme se dostali k diskuzi, jak je velký Skyrim a délku hraní jsme chtěli porovnat např. s FF10 nebo FF12, pro mojí představu kolik času zabere projít pouze hlavní příběhovou linku? jeden z kolegů PCčkářů tvrdí, že někde psal některý z vývojářů, že lze projít Skyrim za hodinu do závěrečných titulků, když člověk ví, co přesně udělat a nikde se nezdržovat, mě to zarazilo a přijde mi to jako kravina, nevíte někdo?Za hodinu? Totální blbost... Myslim jen taková hodina je čistýho mluvení s postavami... :D A když se máš někam dostat a ještě si tam nebyl (nemůžeš se tam portnout), tak to zabere nějaký čas... I kdyby si všechny řeči přeskočil a rychle se přemísťoval, tak to hodina být nemůže... Jen nějaký souboje zaberou třeba 30 min, kor ze začátku, kdy nemáš tak dobrou výbavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Všecko se dá určitě skipnout a navíc vývojář zná hru naprosto perfektně takže to pro něj bude hračka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Všecko se dá určitě skipnout a navíc vývojář zná hru naprosto perfektně takže to pro něj bude hračkaKdyž ses měl dostat k šedovousým z Bílýho průsmyku, tak si mohl popojet jen kousek a potom si musel pěšky. Cesta trvá přinejmenšim 10 min a to kdyby tě nikdo nenapadl. A takových cest je ve hře plno, proto si myslim, že za hodinu to neni možný. :D JInak bojoval jsi už s Alduinem? Je to docela na začátku hry, takže tam nemáš moc dobrou výbavu a bojuješ s nim docela dlouho. :D A třeba taková Černota, tam je to docela nadlouho. :D Prostě za hodinu je to nesmysl... :DEDIT: Trochu jsem prouzdal po netu a našel jsem, že tester Skyrimu dohrál hru za 2 hodin 16 minut a 30 vteřin, s tim, že jak říkal Dunky hru měl tak procvičenou, že to znal nazpamět. :D Ale pro obyčejný lidi jsem četl, že odhadovaný čas pro dohrání hlavní linie je 20-30 hodin. Na jedný stránce jsem zase našel tohle: Podle oficiálních slov Bethesdy by se měla doba hraní Skyrimu protáhnout až k neuvěřitelným 300 hodinám herní doby, pravda se stává poloviční lží. 300 hodin pro Skyrim je totiž zatraceně málo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 mužu to nainctalovat na puvodni verzi nebo to chce nakej patch ješte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 no ja to mam na updatech takze nevim, ale myslim ze ti to pujde i bez toho .. ta hra je docela usermods friendly :) jinak ten vyvojar je fetak, ma stackovany ruzny elixiry atd, to pozemstan snad ani nemuze dat :) .. oblivion dohrali za hodinu ale nevim proc by to mela bejt blbost aniz bych to videl, jako jo .. nejaky streky tam nachodis .. ale snad mas elixiry na sprinty, kone atd ne? :) .. jinak je to docela easy :) hraju 4/5 obtiznosti ... 15lvl a padaj jak hrusky, ted uz sem zatim nepotkal nic s cim bych si neporadil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 ok ja tet dohral posledni datadisk na obliviona tak se pustim dotohoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 tak to se mas na co tesit :) ja cumel na ten rozdil jak pero ... :) nevim presne cim to je ale skyrim je chytlavejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 ja už vidim že když to začnu hrat tak už nedohraju Gothic 3 :D mam nutkani to už inctalovat ale toho G3 bych rad už dotahl do konce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.